Sylvan Alaskan DLX15 met Honda 30pk en trailer - visklaar!
Wegens aanschaf van een nieuwe visboot gaat deze trouwe krijger in de verkoop. Betreft een aluminium Sylvan Alaskan DLX15, professioneel ingetimmerd en afgewerkt met marine tapijt. De motor is een electrisch gestartte Honda 30pk 4-takt langstaart. Het geheel staat op een Roha kanteltrailer. Aanhaken en vissen maar!

Boot:
4,5m lang bij 1,73 breed. Hoge boorden. Professioneel ingetimmerd door een jacht-interieurbouwer en met marine tapijt (Dorsett) bekleed. Bij het inbouwen zijn de originele banken/bakken zoveel mogelijk in tact gelaten zodat de boot zijn stijfheid heeft behouden. Lekker veel bergruimte onder de voorklep en in de zijbakken. Onder het achter dek ruimte voor de 25 liter tank en startaccu, waarop ook het 12V-netwerk (met stekkeraansluitingen voorin en achterin) is aangesloten. De boot is geschikt voor alle soorten water en makkelijk te traileren. Zowel poldervaarten, randmeren als zweden (Vänern) heeft deze boot gezien. Op de punt kan een boegmotor worden gemonteerd (deze wordt niet meeverkocht). Afgelopen jaar is helaas cosmetische schade (in de vorm van een deuk voor, onder waterlijn) opgelopen door aanvaring met oeverpaaltjes die vlak onder water stonden. De boot functioneert er gelukkig niet minder om. Stoelen: Garelick leer. Incl hengelsteunen: 4X Scotty Powerlock (6 houders op de boot). 2x brandblusser netjes weggewerkt onder klep.

Motor:
Honda 30pk 4takt uit 2007, in zeer nette staat. Electrische start en gas-ondersteunde tilt. Geweldige motor voor deze boot. Power als ‘t moet (45 km/u met 2 man en bepakking), maar stil en rustig tijdens het trollend vissen. Heeft net weer z’n onderhoud gehad (grote beurt) en is klaar voor vele jaren in trouwe dienst van een volgende eigenaar. Met powerlock slot, startaccu, 25 liter tank en reserveschroef meegeleverd.

Trailer:
Roha kanteltrailer met 750kg as (ongeremd). Kantelbaar. Centreerset. Verstelbare lichtbalk (7-polige stekker). Disselslot en wielklem inclusief (beide SCM gekeurd). 3 jaar geleden zijn banden en wiellagers vervangen.

Optioneel:
Dieptemeter Lowrance Elite ti9 met Totalscan transducer (incl down- en side-imaging). De dieptemeter is voorzien van Wifi en kan het beeld doorzetten naar een tablet/smartphone. Live mapping mogelijk icm Navionics app op tablet. Transducer door Rene vd Brug gemonteerd. Overname hiervan is mogelijk in overleg.
Voorin is een accuschakelaar geplaatst tbv de boegmotor. Hiermee kan worden geschakeld tussen 2 accu’s. In overleg kunnen schakelaar + kabels mee worden overgenomen.

Kortom:
- Boot met stoelen en 4X scotty powerlock
- 30PK Honda met tank, startaccu en SCM gekeurd slot
- Trailer met SCM gekeurde sloten

Vraagprijs 5800,-

Uiteraard is een proefvaart mogelijk. Regio Noord-Nederland (boot staat in Dokkum). Stuur even een mailtje naar visvrienden@gmail.com als je interesse of vragen hebt of voor meer foto's.
H. Tadema, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Eelderwolde, 09/02/2019

REAGEER

Gravatar
H. Tadema
.Eelderwolde

Boot is verkocht!

  • 5 months and 4 weeks geleden