Eemsmonding/dollard
Hallo,
Ik ben een 60 plusser en op zoek naar iemand die ervaring heeft met vissen op de Eemsmonding en Dollard.
Ik ben in het bezit van een boot (shetland 5.35m), vaarbewijs 1 en 2. Ik ben reeds een paar keer vanuit de sluis in Farmsum de Eemsmonding opgevaren om te gaan zeevissen, maar zonder enig resultaat. Ook kan ik geen informatie vinden over het gebied wat betreft visstekken enz.
Heeft iemand met kennis van het gebied om met mij mee te varen en te vissen?
Dit is uiteraard ook veel gezelliger.Rien Bijlsma, .(JavaScript must be enabled to view this email address), Farmsum (delfzijl), 06/08/2018

REAGEER

Gravatar
Lambert Sijens
.Veenhuizen

Hallo Rien, Graag zou ik een keer met je mee gaan de Eems op maar ik heb geen ervaring.Ik ben 51 jaar en vis al 40 jaar, het liefst op zee. Elk jaar ga ik een keer of 4 met een charterboot de zee op. Vorig jaar ben ik een keer mee geweest met de FIsh Hunter om te ankervissen op de Eems.
Om meer kennis van de Eems en de vismogelijkheden te krijgen zou je ook lid kunnen worden van De Eemsvissers. Die gaan vaak met meerdere bootjes samen het water op. Je kunt ook gewoon kijken waar andere (vis)bootjes gaan liggen.


Met vriendelijke groet,
Lambert Sijens.

  • one year and 4 months geleden
Gravatar
Rob
.Werlte in Duitsland

Ik woon sinds 9 jaar in Duitsland en heb vorig jaar in Lathen aan de Eems een viscursus gevolgd. Misschien kunnen we elkaar een keer ontmoeten in Duitsland.
Ik bezit een 4-persoonsoons rubberboot met fluister- en 9 pk benzinemotor.
Ook heb ik een motorjacht bij Winschoten liggen. Ik heb inmiddels een paar keer met een Duitser uit het dorp gevist met leuke resultaten, één forel van 35cm en een reuze paling van ruim een kilo. Groet Rob (.(JavaScript must be enabled to view this email address))

  • 10 months and 4 days geleden