Zunnebeld Hoofdsponsor Anglermaps

Persbericht Anglermaps.nl

Zunnebeld Hoofdsponsor Anglermaps

Hengelsportwinkel Zunnebeld in Zwolle is de hoofdsponsor van de Actie op Anglermaps die nog tot 1 oktober loopt. Zij pakken flink uit met een prijs van 500 euro aan hengelsportspullen die je in hun winkel kunt komen uitzoeken.

Hengelsport Zunnebeld vind je aan de Van Karnebeekstraat 73 in de Hanzestad Zwolle. Overigens niet ver van de stadsgrachten in Zwolle, wat prachtig viswater is voor zowel de witvisser als de roofvisser. Zodra je bij hengelsport Zunnebeld binnenkomt valt het meteen op dat de winkel veel groter is dan de buitenkant doet vermoeden. 


Midden in Zwolle vind je de winkel van Zunnebeld.

Zunnebeld bestaat al sinds 1926 en is de best gesorteerde dierenspeciaalzaak van Zwolle en wijde omgeving met een hengelsport afdeling van 329 vierkante meter, waar de roofvisser, witvisser en de karpervisser al het mogelijke aan tackle en aas vindt.  De winkel is verdeeld over twee verdiepingen, met op de begane grond de hengels, kunstaas en ander klein materiaal. Op de bovenste verdieping vind je de stretchers, stoelen, kleding en tenten. 
 

Zunnebeld heeft een zeer compleet assortiment hengelsportartikelen.

Het assortiment in de winkel is groot, met merken als Fox, Korda, Rapala, St Croix, Rozemeijer, Shimano, Daiwa, Gamakatsu en vele anderen. Het is als visser toch altijd heel fijn als een winkel zo’n breed assortiment heeft en je in één winkel alles kunt vinden wat je nodig hebt. Het is dus niet raar dat hengelsport Zunnebeld dé hengelsportwinkel is voor Zwolle en wijde omgeving.

500 Euro hengelsportartikelen uitzoeken
De meeste vissers hebben de actie van Anglermaps wel meegekregen en velen hebben ook al een viswaterreview ingezonden. De hoofdprijs van de actie is het uitzoeken van 500 euro aan hengelsportartikelen in de winkel van Zunnebeld.


Genoeg materiaal om uit te zoeken!

Het ruime assortiment voor alle disciplines als roofvis, witvis en karper zorgt ervoor dat iedere type sportvisser met deze prachtige prijs zijn uitrusting flink kan uitbreiden.

Auke Jongbloed,
Anglermaps.nl