Zondag 5 juni a.s. open dag visvijver ’t Mun

Persbericht ‘t Mun en Shimano

Zondag 5 juni a.s. open dag visvijver ’t Mun

Zondag 5 juni 2011 organiseert visvijver ’t Mun in Appeltern, in samenwerking met Shimano een geweldig leuke open dag. Deze open dag zal in het teken staan van het vissen op forel, vliegvissen en populaire method- en commercial visserij op karper.

Het evenement zal plaatsvinden van 10.00 tot 17.00 uur. Dit unieke evenement vindt plaats rond de vijvers van ‘t Mun te Appeltern. Op de vijvers worden door professionele teams en experts diverse demonstraties gehouden en kunt u zelf ook gratis meevissen! Ze laten u zien en beleven hoe u op verschillende manieren de karpers kunt vangen.

De vijver bevat karpers en steuren die het materiaal tot het uiterste zullen testen. Ook Robert Sapulette (Meervoudig international vliegvissen) & Eddy Pattipeilohy (Top caster en G.Loomis expert) van het G.Loomis team zijn van de partij om u alles over het vliegvissen te vertellen.

Wilt u uw eerste forel vangen of bent u al een ervaren forelvisser en wilt u weten waarom de jongens van het Shimano Trout team zo succesvol zijn? Kom dan langs en vraag de heren het hemd van het lijf. Het Shimano Trout Team zal u alles vertellen over het materiaal wat ze gebruiken en het vissen met Trigger X forellendeeg en natuurlijk aas. Bij de karpervijver zijn Christiaan Kooloos , Ton Ruijs, Theo Hartogs en Kris Sloof van het Shimano Method Team te vinden.

Nog nooit met de vliegenhengel gevist dan is dit uw kans. Kom naar Appeltern en beleef een geweldige dag met familie of (vis)vrienden. Wilt u zelf even op de viskist van de experts zitten? Zelf ervaren hoe het is om prachtige vissen te vangen met de beste en nieuwste materialen, het is allemaal mogelijk.

Het evenement is gratis en voor iedereen vrij toegankelijk. U houdt niet van vissen? Ook aan u is gedacht. U kunt deze dag gratis handboog schieten, Jeu de Boules spelen of kleiduiven (laser)schieten. Kortom, het wordt een gezellige en informatieve dag.

Voor meer informatie Visvijver ‘t Mun - Molenstraat 10 - 6629 KJ – Appeltern Telefoon: (0487) 541445

ANDEREN LAZEN OOK