Zondag 22 mei open dag bij Visdorado De Kool

Persbericht Shimano

Zondag 22 mei open dag bij Visdorado De Kool

Op zondag 22 mei 2011 organiseert Visdorado ‘de Kool’ wederom in samenwerking met Shimano, Pure Fishing en Sensas een open dag. Het evenement zal plaatsvinden van 10.00 tot 17.00 uur. Op de vijvers worden door professionele teams en experts diverse demonstraties gehouden.


Experts geven diverse demonstraties.

Met o.a.: het Shimano Trout Team vertelt u alles over het vissen met Trigger X forellendeeg en natuurlijk aas. Gerard Kerdijk (Pure Fishing) vertelt alles over forellendeeg. Voor het karpervissen komen Christiaan Kooloos (Auteur van Witvis Totaal en specialist in Method vissen), Eric van Otterloo (Sensas), Ton Ruijs, Theo Hartogs en Kris Sloof (Shimano witvis experts). Voor het vliegvissen (G.Loomis) komen Robert Sapulette (Meervoudig international vliegvissen) en Eddy Pattipeilohy (Top caster en G.Loomis expert).


Rob Hens van het Shimano Trout Team.

Ook aan de kinderen wordt gedacht. Er is o.a. een springkussen, je kunt je laten schminken en ballonnen vouwen. Kortom, het wordt weer een gezellige en informatieve dag, waar een hapje en een drankje niet zullen ontbreken. Uiteraard wordt er ook weer vis gerookt!

Visdorado ‘de Kool’ - Molenweg 4 - 7055 AX - Heelweg Telefoon: (0315) 231995 - E-mail: info@de-kool.nl


ANDEREN LAZEN OOK