Zomerbaantje in Zweden?

Vacature Hedesunda Camping 

Zomerbaantje in Zweden? 

Ben jij een actieve, handige en sportieve roofvisser die het leuk vindt om ons komende zomer te komen helpen op onze camping in Zweden?

Wij hebben een gezellige camping op een prachtig eiland middenin het Zweedse rivierengebied Nedre Dalälven. De Nedre Dalävlen behoort tot de top tien van beste viswateren in Zweden. De camping ligt op ongeveer 150 km van Stockholm en op 30 km ten zuiden van de stad Gävle. Hier bevindt je je middenin de natuur maar toch ook heel erg centraal.

Wij zoeken jongeren die ervaring met boten hebben en zowel op snoek als snoekbaars vissen. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het assisteren bij de bootverhuur, uitleg van de waterkaart, verkoop van hengelsportmateriaal, visgidsen, vlotvissen en het organiseren en begeleiden van een wekelijkse viswedstrijd in het hoogseizoen.  

Naast onszelf bestaat het team uit vier andere Nederlandse jongeren. Gezelligheid en een goede sfeer binnen het team zijn voor ons erg belangrijk. Alle werkzaamheden worden gezamelijk uitgevoerd.

Je zult dus naast alles wat met het vissen te maken heeft ook meehelpen met alle andere werkzaamheden op de camping zoals het organiseren van de andere activiteiten, schoonmaken, vuil ophalen, mountainbikeverhuur en onderhoud van het terrein.

Wij zoeken jongeren die minimaal 18 jaar zijn, goed Nederlands en Engels spreken en het liefst beschikbaar zijn van 1 mei t/m 31 augustus (korter mag ook maar dan vanaf 1 juli tot 31 augustus). Heb jij zin in een leuke zomerervaring in Zweden binnen een gezellig team? Aarzel dan niet en mail ons voor meer informatie: info@hedesundacamping.se

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Gezien bij ...
Willem Moorman -
image description
Flyfair the world of fly fishing
Willem Moorman -
image description
Ed Stoop, bedankt
Marc Borst -