Zoals altijd heeft Roven.nl de laatste nieuwtjes en primeurs in huis.

Zoals altijd heeft Roven.nl de laatste nieuwtjes en primeurs in  huis.

Ditmaal zijn het de nieuwste kunstaasjes van Spro waar iedereen lang op heeft gewacht. Na de introductie 10 jaar geleden van de Screaming Devil wat de verbeterde variant was van de toen al bekende Bill Lewis ratelplug is de Screaming Devil familie een groot succes geworden onder de kunstaasvissers.

Er zullen weinig roofvissers zijn die deze pluggen niet in hun tackleboxen hebben liggen en de vangkracht heeft zich dan ook enorm bewezen. Twee jaar geleden is de Triple Devil op de markt gebracht en ook dit kunstaasje is weer een enorm succes geworden wat garant stond voor grote vangsten.

De nieuwste aanwinsten voor 2013 in deze Screaming Devil familie zijn de 15cm lange Quatro Devil en de 9 centimeter lange Baby Triple Devil. De 4-delige Devil met swimbait-achtige actie is ontworpen in nauwe samenwerking met Henk Simonsz. De langzaam zinkende, 15cm lange Quatro Devil kan supertraag gevist worden en behoudt dan tóch zijn aantrekkelijke, wijd uitslaande actie.

De kartelranden onderop de plug zorgen voor extra ruis onder water en uiteraard zijn de Devils voorzien van de beste dreggen beschikbaar namelijk de Gamakatsu Treble 13. Geschikt voor zowel trollen als werpend vissen en beschikbaar in 8 bewezen kleurcombinaties.

De vraag bleef al die jaren wel onbeantwoord wanneer de kleinere varianten op de markt zouden komen. Veel polder, snoekbaars en roofblei vissers konden maar niet slagen om met dit kunstaas aan de gang te gaan. Om deze vraag te beantwoorden is dan nu eindelijk de negen cm variant ontwikkeld.

De 9 centimeter lange Baby Triple Devil is voorzien van ‘Rambo-knife’ uitstulpingen aan de onderkant van de kop en staart die zorgen voor extra ruis en trillingen. Samen met de ingebouwde ratels schudt de Baby Triple Devil alle rovers gegarandeerd wakker! Uiteraard voorzien van de onovertroffen Gamakatsu Treble 13-dreggen.

Door de 2 bevestigingsogen kun je je visdiepte variëren. Zowel trollend als werpend te vissen met licht materiaal wat dan ook voor geweldige sport zal zorgen. Topkunstaas ontwikkeld in samenwerking met Henk Simonsz.


De Quatro Devil 15cm is hier te bestellen en de Baby Triple Devil 9 cm is hier te bestellen:

www.Roven.nl

De predatorshop!
 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -