Zicht op Zeebaars nr. 228: Steeds meer zeebaarzen onder de kust

Zicht op Zeebaars 228 

Steeds meer zeebaarzen onder de kust

Door Joop Folkers 

Het gaat momenteel eindelijk lekker los met de zeebaarsvangsten. Oké, ik moet toegeven dat het niet altijd om grote vissen gaat maar ook de kleine exemplaren 'knallen' er hard op los.


De week er voor alleen vis aan de Black Minnow

Afgelopen zaterdagmorgen kon ik werkelijk geen visje raken op de Black Minnow ik had werkelijk alle kleuren en gewichtjes geprobeerd alvorens ik overschakelde op mijn 'good old' Culpritt shads.


Good old Culpritt

Dit bleek een goede gok want binnen een tijdsbestek van amper een uur wist ik acht aanbeten te scoren waarvan ik er vijf wist te verzilveren! Terwijl twee vissen het moesten doen met het predicaat  'mini scholenbaars' tikten de andere drie vissen allemaal de 50 centimeter aan met als winnaar één baars van ruim 60 centimeter! Kortom weer een geslaagde sessie met waanzinnig mooie aanbeten volgens het boekje.


Mooie dikke zeebaarzen tijdens mijn workshops

Wil ook jij je eerste zeebaars vangen en heb je totaal geen idee hoe deze spannende visserij werkt en ook geen materiaal of kunstaas dan regel ik dit geheel kosteloos voor jullie! Meld je geheel vrijblijvend aan voor zo’n leerzame zeebaarsworkshop van ruim vijf uur !

Ik organiseer deze workshops dagelijks  vanaf de pier in Hoek van Holland! Het parkeren is geheel GRATIS en met mijn ruim 40 jaar zeebaarservaring garandeer ik  je dan binnen een tijdsbestek van vijf uur alle ins en outs van deze spectaculaire visserij onder de knie hebt!  


Mooi formaat vis

Vanaf de eerste week van juli start ik ook weer met het gidsen vanaf mijn boot in het zeebaarsrijke Europoort gebied!  Nieuwsgierig geworden….stuur dan ff een mailtje naar joopvis@caiway.nl of kijk voor de volledige info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net   ! Zie je aan de waterkant!

Stekel ze,
The Bass Whisperer,
Joop

ANDEREN LAZEN OOK