image description

Zicht op zeebaars : Halen en brengen! ( 2 )

Ook de bootvisserij was matig geen overweldige vangsten maar wel met regelmaat mooie vissen. Als "Subwalk" verslaafde viste ik de vele ondieptes van oa de Stenen Glooiing af met wisselende resultaten.


De pier van Hoek van Holland blijft een topstek. Al zijn de vangsten soms zeer wisselvallig.


Enorme scholen grote zeebaarzen aan de oppervlakte voor de Franse kust.

Maar mannen die ooit een zeebaars aan dit kunstaasje hebben gevangen weten wat zo'n aanbeet inhoud. Ook diepduikende- en oppervlakte pluggen bleken regelmatig in trek. Tja en zo nu en dan werden er toch wel weer mooie baarzen vanaf de pier gevangen. Ook kreeg ik goede berichten vanuit Zeeland waar vriend zeebaars zich gedurende de avonduren vlak onder de kant tegoed doet aan de enorme concentraties zeebliek. Kortom leuke vooruitzichten. Een leuke periode dus om eens een workshop te volgen om de manier van vissen op deze gigant goed onder de knie te krijgen zonder vermogens aan kunstaas te verspelen.


Ik leer je binnen een tijdsbestek van amper 4 uur excact hoe je je kunstaasje aan moet bieden om de beste vangkans te creëren. Veel vissers geloven nog steeds dat ze zeebaars alléén rond de bodem kunnen vangen....onzin! Kortom ik kan je veel info verschaffen waardoor je je vangkansen zondermeer vergroot.

Met de kennis die je op doet tijdens zo'n workshop kun je langs de gehele kuststrook van Europa aan de gang maar moet je uiteraard wel de nodige kunstaas "aanpassing " doen. Ben je geïnteresseerd stuur me dan even een mailtje joopvis@caiway.nl of bel me even op 0031(6)20016129

Meer info met vele foto's en filmpjes vind je op mijn site zeebaarsworkshops.net

Stekel ze

The Bass Whisperer. 

Joop

ANDEREN LAZEN OOK