image description

Zicht op zeebaars 418: Zo’n ouderwetse knuppel

Ondanks het feit dat het weer niet iedere dag meewerkte kon ik het toch niet laten om 7 zeebaars sessies achter elkaar te vissen. Gewoon omdat iedere sessie de nodige aanbeten en mooie vissen opleverde kon ik het niet laten om iedere dag effe richting Waterweg te gaan.Mooie dikke november baarzen!


Je moest er hard voor werken maar zo'n super vis maakte alles weer goed

De aanbeten waren niet echt snoeihard maar kwamen op de relatief dunne dyneema lijn toch mooi door. Toen ik zaterdag werd geplaagd door een pittige zuiden wind (5 bf) kon ik mijn shadje met pijn en moeite zón pakweg 60 meter weg zetten maar juist daar waren de baarzen aanwezig zo bleek al snel.Top visserij rond eind november!

Mijn 2e worp leverde al meteen een beauty op dus kon mijn dag al niet meer stuk! Op het moment dat mijn shad zwevend richting bodem dwarrelde werd hij keihard aangevallen en sleurde de zeebaars zeker 30 meter lijn van mijn spoel. De vis was nauwelijks te houden en dook in mijn optiek rond de vaargeul ineens de diepte in waardoor mijn hoofdlijn kapot schuurde op de scherpe kleirand! Pff ik was doodziek want dit was echt zo'n ouderwetse knuppel.

Ook de andere dagen leverde zeker voor de tijd van het jaar de nodige aanbeten op. Op dinsdag 24 november ving tot op heden toe mijn laatste baars en miste ik nog een mooie aanbeet. Dus morgen  donderdag 26 november ga ik het zeker nog een keer proberen. Ik hou jullie zeker op de hoogte!

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Kansen voor Oranje damesequipe op WK Dobbervissen
Willem Moorman -
image description
Speed of Slowmotion: deel 2
Willem Moorman -