image description

Zicht op zeebaars 414: The good old Sammy !

Zoals je van in het artikel vanJaimy al hebt kunnen lezen is de kant visserij momenteel nog niet echt geweldig. Naast wat kleinere scholenbaarsjes worden er her en der soms best wel mooie dikke vissen gevangen maaarrr... daar moet je in de regel dan ook veel uren voor maken

Opvallend is wel dat er momenteel redelijk wat leuke zeebaarzen aan de oppervlakte pluggen worden gevangen. Vooral de Spook en the good old Sammy (Blauw/zilver) scoorden de laatste dagen goed. Het vissen met oppervlakte blijft een van de spannendste manieren om vriend zeebaars te verleiden! Trouwens ook de kleinere uitvoering van vriend Subwalk was weer eens behoorlijk in trek de afgelopen dagen.

Onder het motto niet geschoten is altijd mis maak ik tijdens mijn sessies altijd weer een aantal worpen met dit superplugje en dat leverde me dus de afgelopen week weer een aantal mooie dikke vissen op zowel vanaf de boot als vanaf de kant.

De bootvisserij was de afgelopen dagen wel gewoon goed. Vooral de "zwevend" aangeboden shads waren vaak killing. Maar goed we hobbelen langzaam de maand september binnen. Voor mij samen met oktober de topmaanden  waarop je een goede kans maakt op zware, maar vooral supersterke zeebaarzen! Voor mijn workshops  heb ik nog een aantal plaatsen vrij op de zaterdagen 5/12/19 en 26 september. Ik leer je tijdens zo'n workshop precies hoe je vriend zeebaars onder welke omstandigheden dan ook moet benaderen.

Ook het verspelen van je dure kunstaas zal na het volgen van zo'n cursus vrijwel tot het verleden behoren! Ben je zelf niet in het bezit van het juiste materiaal dan regel ik dat tijdens de workshop geheel gratis voor je. Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net of stuur me even een mailtje joopvis@caiway.nl  bellen kan natuurlijk ook0031(6)2001 6129

 

Stekel ze.

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK