image description

Zicht op zeebaars 413: Vangsten trekken langzaam maar zeker aan!

Evenals in de vorige aflevering van "Zicht op" kan ik ook nu weer positief nieuws vertellen. De vangsten vanaf zowel de boot als de kant zijn zondermeer beter geworden. Ook tijdens mijn workshops wordt er regelmatig een baarsje gevangen.


Ronald had de "jackpot" met deze dikke 70er.


Ze zijn al opvallend dik voor de tijd van het jaar!

Opvallend zijn de goede vangsten aan de GUTSBAITUV shads van Spro. Vooral de gele en parelmoerkleur doen het goed. Verder lijkt ook de aantrekkingskracht van onze pluggen weer langzaam meer zeker weer toe te nemen. Vooral de diepduikende XRap was in trek tijdens onze laatste sessies. Augustus is in de regel DE maand waarin onze gestekelde vrienden zich vooral tegoed doen aan zachte krabben terwijl ook de zwemkrabbetjes gedurende deze periode weer hoog op de menulijst staan.


Tevreden deelnemers tijdens mijn workshops.

Maar geloof me ook onze shads zijn nog steeds in trek! Moch ook jij eens zin hebben om de strijd aan te gaan met vriend zeebaars geef je dan op voor zo'n leerzame zeebaarsworkshop die wordt vervist vanaf de zeebaarsrijke pier in Hoek van Holland.

Indien nodig zorg ik geheel gratis voor het hengelmateriaal terwijl het kunstaas altijd gratis aanwezig is. Dus wat houd je tegen? Stuur me even een mailtje joopvis@caiway.nl of bel even naar 0031 (6)20016129. Voor meer info kun je terecht op mijn site zeebaarsworkshops.net ik heb op de zaterdagen15 en 22 augustus nog enkele plaatsen vrij.

 

Stekel ze

The Bass Whisperer

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK