image description

Zicht op zeebaars 412: onvoorspelbare visserij…

Het is en blijft momenteel weer eens een onvoorspelbare visserij.

Zo vang je een leuk aantal baarzen achter elkaar en zo sta je gewoon meerdere sessies voor Jan met de korte achternaam. Natuurlijk worden er met regelmaat supermooie zeebaarzen gevangen in en rond het uitgestrekte Europoort gebied maar er zit op wat voor manier nauwelijks een logica in. Tijdens de laatste sessies met de boot werden we gek van de, overigens mooie dikke,scholenbaarsjes!Ook de boot visserij leverde weer de nodige mooie vissen op!

Supermooie gezonde sterke vissen die zondermeer voor de nodige afleiding zorgden. Maar nogmaals je moet gewoon superveel uren maken om een echte dikke baars te foppen. Oké....Ik weet het het heet nu eenmaal vissen en geen vangen maar dan toch zou het leuk zijn als onze grotere gestekelde vrienden eens lekker "los" zouden gaan!

Hetzelfde probleem zie ik tijdens mijn workshops waar momenteel relatief weinig zeebaarzen worden gevangen terwijl de vangsten 2 weken geleden super waren. Maar goed as zaterdag gaan we er met een nieuwe lichting zeebaarsvissers vol tegenaan om die supergave eerste aanbeet af te dwingen.Leuke visserij...Tevreden klanten tijdens mijn cursusGezellige ploeg deelnemers die na de cursus precies weten hoe en waar ze vriend zeebaars kunnen belagen!

............................................................................................................................................................................................................................

Wil ook jij de kans maken om je eerste zeebaars ooit uit te kunnen drillen schrijf je dan nu in voor een van mijn leerzame zeebaarsworkshops. Ik zorg indien nodig geheel gratis voor al het materiaal dus investeren is niet nodig dat kun je altijd later doen. Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net  Je kunt me ook een mailtje sturen joopvis@caiway.nl of bellen 0031(6)2001 6129

Heb je zin om dit zeebaarsrijke gebied eens vanuit de boot te bestoken neem dan even contact op met Patrick Verbrugge zonder enige twijfel de beste zeebaarsgids uit dit gebied. Je kunt Patrick even mailen op info@thebasscompany.nl  of bel hem even op 0031(6)14445245Soms mooie zeebaarzen vanaf de kant!

 

Stekel ze

The Bass Whisperer 

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK