image description

Zicht op zeebaars 410:  De “beren” van het Europoortgebied.

Zoals ik vorige week al aan gaf kruipt de zeebaarsvisserij langzaam maar zeker uit zijn schulp! De pier van hoek van Holland is momenteel "the place te be" als het om grote zeebaarzen gaat!


Een dikke 80er de droom van iedere zeebaarsvisser.

Natuurlijk variëren de vangsten van dag tot dag maar er zijn dagen bij dat de vaak dikke vissen je kunstaas nauwelijks met rust kunnen laten terwijl je daarna soms weer dagen voor Jan met de korte achternaam staat te smijten. Maar juist zo'n supermooie vis kan je seizoen een ware boost geven. Die snoeiharde dreun gevolgd door een superdril waarbij de slip van je molen weer lelijk op de proef wordt gesteld maken die vele uren smijten weer ruimschoots goed.Er worden momenteel soms mooie dikke gezonde baarzen gevangen!

Grappig is dat ik regelmatig oud deelnemers van mijn workshop tegenkom die tegenwoordig hun "zeebaars mannetje" staan en met regelmaat dikke vissen weten te vangen. Ook de bootvisserij leverd momenteel soms dikke "ouderwetse" zeebaarzen op. Momenteel staat onze 80+ teller al op 8 stuks terwijl de stand vorig jaar bleef steken op slechts 2 stuks. Kortom er is weer genoeg te beleven in het Europoortgebied. Wil ook jij de kans maken om zo'n spectaculaire dril aan te gaan met vriend zeebaars schrijf je dan nu in voor één van mijn leerzame zeebaarsworkshops.


Mooie baars voor Mitchel.

Oud deelnemer van één mijn workshops heeft het zeebaarsvirus lelijk te pakken! De resultaten mogen er zijn. Alle vissen die deze mannen vangen worden na een fotootje weer netjes terug gezet!


Ids met zijn nieuwe PR gevangen vanaf de pier

Mocht je zelf geen materiaal bezitten dan zorg ik daar tijdens de cursus geheel gratis voor. Mocht je geinteresseerd zijn stuur me dan even een mailtje joopvis@caiway.nl of kijk even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net bellen kan uiteraard ook 0031 (6)20016129  lijkt het je leuk om het zeebaarsrijke Europoortgebied eens vanuit de boot te bestoken neem dan even contact op met Patrick Verbrugge de enige echte zeebaarsgids in dit gebied je kunt Patrick altijd even bellen 0031(6)14445245 voor meer info kun je ook een mailtje sturen naar info@thebasscompany.nl

Stekel ze

The Bass Whisperer

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
MOZAMBIQUE, nieuwe locatie bij Visreis.nl
Willem Moorman -
image description
*** VIDEO *** De Plug Voor Poldersnoek
Willem Moorman -