image description

Zicht op zeebaars 403

Langzaam maar zeker begin ik echt te balen van deze "surrogaat " winter. Iedere dag weer een stevige tot harde wind vergezeld van fikse regenbuien zijn niet direct de juiste ingrediënten om eens een dag richting polder te trekken.


Ruim 22 lbs zeebaars wat een topvis gevangen rond het zuidelijk deel van het Engelse Kanaal

Uiteraard ben ik van de week nog wel een keer richting EON gegaan om toch nog een dikke "boem" te arresteren. Ook daar vroeg de visserij dankzij de harde westen wind om de nodige aanpassingen. Toch mocht ik niet klagen want deze relatief korte sessie leverde me toch nog 7 vissen op waarvan de grootste ruim de 50 cm aantikte.


Hard werken voor een aanbeet!

Mijn grootste baars werd "in beslag genomen" door één van de aanwezige grijze zeehonden. All in the game! Beste kunstaasje waren de Spro pilkertjes voorzien van een kleine Eddystone eal. Dat er rond de Engelse zuidkust ook in deze tijd van het jaar grote zeebaarzen worden gevangen is niets nieuws. Maar het monster van 22 lbs verbaasde vriend en vijand. Ze bestaan dus nog wel degelijk maar ja je moet echt super veel geluk hebben om zón beauty te mogen landen.


Wil ook jij dit seizoen het gevecht aangaan met je eerste zeebaars ooit schrijf je dan nu in op voor zo'n super leerzame workshop.

Zoals bekend start ik op zaterdag 2 mei weer met mijn druk bezochte zeebaarsworkshops vanaf de pier in Hoek van Holland. Ik heb al weer behoorlijk wat inschrijvingen waaruit blijkt dat de spectaculaire zeebaarsvisserij nog steeds dik in de lift zit. Wil ook jij met één of meerdere vismaatjes eens zo'n interessante cursus mee willen vissen dan ben je uiteraard van harte welkom. Mocht je zelf niet beschikken over het juiste materiaal dan is dat geen probleem! Ik zorg tijdens zón workshop geheel gratis voor goed materiaal.

Ook alle kunstaassoorten zijn gratis te gebruiken. Ben je geïnteresseerd kijk dan voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net ook op totalfishing vind je wekelijks mijn zeebaars rubriek "zicht op zeebaars" met veel info. Je kunt me ook even mailen joopvis@caiway.nl of bellen 0031 (0)62001 6129.

ANDEREN LAZEN OOK