image description

Zicht op zeebaars 393

Op naar de grootste hengelsport beurs van Europa!

A.s. weekend  (29-30 nov. en 1 dec.) organiseerd DRT Evants weer het grootste hengelsport spectakel van Europa in de Jaarsbeurs in Utrecht.

Deze happening mag je niet missen. Naast de vele winkeliers zijn vrijwel alle groothandels ophengelsportgebied aanwezig om uitleg te geven over hun nieuwste producten voor bet komende jaar. Als je op zoek bent naar de juiste visvakantie bestemming dan kun je terecht bij een van de vele reisbureaus.

Daarnaast worden er in het theater van Totalfishing dagelijks een aantal lezingen gegeven door bekende hengelsportauteurs. Uiteraard is er nog veel meer te zien op deze toch wel unieke  beurs. Gewoon ff lekker bijpraten onder het genot van een drankje en een happie. Kortom deze happening mag je niet missen! 

Maar goed voordat ik zaterdag om 13.00 uur start met mijn lezing over de zeebaarsvisserij in het uitgestrekte Europoort gebied wilde ik gisteren toch nog effe een beetje praktijk "opsnuiven" en ben ik samen met  mijn zeebaarsmaatje "Kaassie" richting Maasvlakte gereden om vriend zeebaars te verleiden.

Het resultaat mocht er zijn want binnen een tijdsbestek van amper 4 uur wisten we maar liefst 16 mooie stekels te verleiden! Alle vissen werden uiteraard na een superdril en een fotootje weer netjes in hun element terug gezet.

Wil ook jij eens kennis maken met de superkracht van deze unieke sportvis kijk dan voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net Wil je meteen antwoord op je zeebaars vragen dan kun je na mijn lezing direct bij ons terecht. Hopelijk tot ziens om 13.00 uur op de stand van Totalfishing.

Stekel ze

The Bass Whisperer.

Joop. 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Dreiging gemeentelijke visverboden
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars : Nog pakweg 10 weken geduld.
Willem Moorman -