image description

Zicht op zeebaars 390

Oeps ....De laatste loodjes. 

De temperatuur van het zeewater is inmiddels weggezakt naar een krappe 13 graden. Kortom het gaat momenteel behoorlijk snel dankzij de toch redelijk koude nachten en niet te vergeten soms kille dagen!


De Waterweg "the place to be"!

Maaarrr.... Ik heb nieuws want er zwemt momenteel best nog wel een baarsje in het uitgestrekte Europoort gebied. Afgelopen woensdag heb ik ff 90 minuten staan smijten vanaf de pier in Hoek van Holland met als resultaat 9 aanbeten en 5 leuke baarzen waarvan de grootste ruim de 60 cm aantikte. Beste kunstaasjes op dat moment waren de gele GutsbaitUV shad van Spro en "the good old" salt&pepper Culprit shad.


Ook vanaf de boot mooie dikke najaarsbaarzen.

Maar bovenal was ik uiteraard  super blij met de snoeiharde aanbeten zo maar ergens begin november! Ik heb er goede hoop op  dat we nog wel 2 weekjes kunnen genieten van onze stekels. Oké....uren maken is een must maaarrr zón keiharde "onverwachte" aanbeet maakt de investering weer helemaal goed.

A.s. zaterdag vervissen we alweer onze laatste zeebaarsworkshop van 2019. Hoe bedoel je de tijd vliegt. Mocht je in 2020 ook zón leerzame cursus willen volgen stuur me dan even een mailtje joopvis@caiway.nl dan neem ik rond half maart volgend jaar contact met je op. Uiteraard zie je het verslag van deze laatste workshop volgende week op je eigen Totalfishing.


Oeps wat zijn ze sterk momenteel!!


Prachtige supersterke vissen.

Op de grootste hengelsportbeurs van Europa in Utrecht verzorg ik op zaterdag 30 november om 12.00 uur in samenwerking met uw eigenTotalfishing een uitgebreide zeebaars lezing over de mogelijkheden in en rond het Europoort gebied. Uiteraard kun je na deze lezing bij ons terecht voor al je zeebaars vragen.

Stekel ze.

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK