image description

Zicht op zeebaars 389

Temperatuur doet een lelijk stapje terug.

Met pijn in mijn hart moet ik helaas toegeven dat dit zeebaarsseizoen uit gaat als een nachtkaars! Zeker gezien het weerbeeld voor de komende week waarbij temperatuur waarschijnlijk zal dalen tot rond de 5 graden!

Maaarrr....Ik ben net weer terug van een korte sessie waarbij ik toch weer 4 zeebaarzen bij kon schrijven op mijn toch best wel imposante lijst van dit seizoen. Helaas heb ik slechts één 80+ mogen noteren. Maar wie weet melden zich de komende 2 weken nog een aantal grote vissen. De beste vangsten boeken we momenteel aan de blauw gekleurde Gutsbait UV shads van Spro. Op zaterdag 9 november is er alweer de laatste zeebaarsworkshop van dit seizoen.

Zelf  vind ik dit de mooiste tijd van het jaar. De baarzen zijn momenteel in topvorm dus loeisterk. Wil ook jij de kans maken om zo'n dikke zeebaars uit te drillen schrijf je dan in voor die laatste zeebaarsworkshop op zaterdag 9 november. Wacht niet te lang want de workshop zit al bijna vol. Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net 

Je kunt  me ook even een mailtje sturen joopvis@caiway.nl of bellen naar 0031(0)6 20016129.

Stekel ze.

The Bass Whisperer.

Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 411: He he eindelijk!...
Willem Moorman -
image description
Enthousiasme verplicht!!!!
Willem Moorman -