image description

Zicht op zeebaars 388

Laatste loodjes!

Oeps de herfst laat niet met zich sollen. Dag in dag uit worden we hier aan de kust getrakteerd op stevige zuidwesten winden en forse regenbuien die er mede voor zorgen dat de zeewatertemperatuur binnen een week van 17 naar net 15 graden is gekelderd!


Ook vanaf de kant is er nog een visje te vangen!


Een bonk dynamiet!

Maaarrr toch is er heus nog wel een zeebaarsje te vangen. Toch hebben we ons zowel vanuit de boot als vanaf de kant hebben regelmatig in de dubbele cijfers weten te vissen dus mogen we zeker niet klagen. Dat de eetgewoontes van onze gestekelde vrienden niet te peilen zijn is zo langzamerhand wel bekend. Zo waren ze enkele weken achter elkaar redelijk goed te foppen aan (vooral) grote oppervlakte pluggen. Laat maar thuis die handel want onze gestekelde  vrienden bleken de laatste sessies weer eens totaal niet meer geinteresseerd te zijn in deze herrieschoppers! Weet jij het nog?


Ze zijn nog niet weg!

Maar onze shads bleken naast de gebonden jigkop nu weer behoorlijk in trek. Kortom het is momenteel gewoon een kwestie van veel uren maken en regelmatig van kunstaas veranderen. Wat trouwens wel opviel tijdens de laatste sessies was dat voorál vaak grote baarzen ons kunstaas volgden tot enkele meters onder de kant. Laten we hopen dat we de komende weken geen last krijgen van nachtvorst dan kunnen we tot zeker de 2e week van november genieten van die snoeiharde aanbeten.

Ik heb de zaterdagen 26 oktober en 2 en 9 november nog enkele plaatsen vrij tijdens mijn workshops. Ben je geïnteresseerd stuur dan even een mailtje naar joopvis@caiway.nl of bel me even 0031 (0)62001 6129. Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Korvenpraat.
Willem Moorman -
image description
Gesloten seizoen, binden maar!!!!
Willem Moorman -