image description

Zicht op zeebaars 383

Langzaam maar zeker komt er weer klein beetje leven in de "zeebaars" brouwerij. Pfff was echt wel ff nodig ook want het waren moeilijke weken de afgelopen maand. Maaaarrrr gelukkig gaan we, althans in mijn optiek, nu de mooiste zeebaarsperiode van het seizoen tegemoet.


Peter was dinsdag dagwinnaar met ruim 20 mooie baarzen!


Dikke boem op de groen gebonden jigkop voorzien van een gator het blijft een geweldig kunstaas je!

Zelf ben ik een grote fan van de oktober maand. De periode dat vriend zeebaars volop aan het scholen slaat om na dit vaste vreetritueel door te trekken richting overwinteringsplaatsen als het Kanaal en de Engelse zuidkust. Kortom er komen weer spannende weken aan waarin je met een beetje geluk DE zeebaars van je leven kunt "arresteren"!

Naast de vele shads zijn tijdens deze periode ook de grote pluggen als de 54 gram zware Subwalk favoriet. Ook tijdens mijn workshop worden er momenteel soms mooie vooral dikke zeebaarzen gevangen. Dus als ook jij je eerste zware zeebaars op je lijstje wil bijschrijven is dit het juiste moment!

We hebben op de zaterdagen 21 en 28 september nog enkele plaatsen vrij ook 5 en 12 oktober kun je nog terecht voor zón spannende leerzame workshop. Heb je geen materiaal, dan zorg ik dat geheel gratis voor. Ook alle kunstaassoorten en het parkeren zijn geheel gratis.


Mijn 1e worp leverde meteen deze beauty op.

Dus komen er geen extra kosten bij. Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net  Ook de afgelopen weken werden er tijdens mijn workshops regelmatig mooie baarzen gevangen.


Tevreden klanten tijdens de zeebaars workshop!

 

Geïnteresseerd..... stuur dan ff een mailtje naar joopvis@caiway.nl of bel me even 0031 (0)62001 6129

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Korvenpraat.
Willem Moorman -
image description
Gesloten seizoen, binden maar!!!!
Willem Moorman -