image description

Zicht op zeebaars 380

Kantvisserij trekt behoorlijk aan!

Sinds halverwege augustus trekt de kantvisserij gelukkig weer behoorlijk aan. Zowel in de vele kanalen in het Europoortgebied als de Waterweg en niet te vergeten vanaf het strand worden momenteel soms mooie dikke, sterke vissen gevangen.


Dikke vissen in zowel het Calland- als Hartelkanaal!


De vangkracht van de nostalgische Magnums blijft gewoon goed!

Goed voorbeeld zijn de vangsten die Jaimy Posthumus de laatste weken heeft weten te boeken vanaf het strand tussen Ter Heijde en Monster. Zowel aan kunstaas als zagers ( soms onder de dobber) wist hij regelmatig mooie baarzen te vangen. Een maatje van me wist vorige week enkele dikke vissen te vangen aan een ondiep duikende Magnum (stukkie nostalgie) gewoon gevist net achter de ( soms ruwe) branding. Kortom er is weer een visje te vangen! Zelf vingen we een aantal mooie vissen rond het Calland- en het Hartelkanaal. Hier waren zowel de GutsbaitUV shad (geelwit 14 gram) als de BM 12 gram zondermeer toppers!


Dikke zeebaarzen vanaf het strand voor Jaimy

Zaterdag 24 en 31 augustus geven we weer zo'n leerzame gezellige zeebaarsworkshop. Er zijn nog enkele plaatsen vrij dus wil ook jij binnen 4 uur alle ins en outs van deze spannende visserij onder de knie krijgen schrijf je dan nu in. Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net of stuur me even een mailtje joopvis@caiway.nl bellen kan ook 0031(6)2001 6129.

Mocht je zelf geen materiaal hebben dan zorg ik daar geheel gratis voor. Oja parkeren is hier ook gratis. Ook Patrick Verbrugge vangt met regelmaat mooie vissen rond het uitgestrekte Europoort gebied wil ook jij vriend zeebaars eens vanuit de boot belagen neem dan even contact op met Patrick +316 14445245 of stuur even een mailtje naar info@thebasscompany.nl

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Trailerplank: Goed en goedkoop.
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 411: He he eindelijk!...
Willem Moorman -
image description
Enthousiasme verplicht!!!!
Willem Moorman -