image description

Zicht op zeebaars 379

Pluggen kunnen de kast in!

Hoe gek kan het zijn. Vingen we vorig jaar in deze zelfde periode nog volop zeebaars aan de plug .....nu ben je blij als je aanbeet weet af te dwingen met zón plastic "rammelaartje"! Wie het weet mag het zeggen.

Soms ontgaat me werkelijk de realiteit! De allerbeste stekken hebben we tijdens onze afgelopen sessies tijdens een supertij bestookt met de beste pluggen, poppers en andere herrieschoppers. Het resultaat was werkelijk bedroevend.


Het was vandaag weer hard werken voor een baarsjes maar ons geduld werd ruimschoots beloond met een aantal mooie vissen.


Hoe bedoel je genieten!


Supermooie luchten weer tijdens onze weg naar de stek.


Vanaf het strand zag het er heel anders uit!

Uiteraard vraag je jezelf op dit soort dagen regelmatig af wat je verkeerd doet. Nou geloof me helemaal niets nope nada. De sessies wijken in principe niets af met die van de afgelopen jaren. Ook de hoofdlijnen en voorslagen zijn niet of nauwelijks verandert. Laten we het er maar ophouden dat het weer eens zo'n onverklaarbare move is van onze gestekelde vrienden.


Mooie baarzen weer voor Patrick

Maar ondanks alle negatieve ervaringen van de afgelopen weken gaan mijn dozen met allerhande pluggen tijdens iedere visdag gewoon mee die zoute plas op. Ik ben er van overtuigd dat het over een paar weken weer los zal gaan op mijn favoriete kunstaas!


Zonder woorden......

Stekel Ze.

The Bass Whisperer.

Joop. 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De nieuwe website van visreis.nl
Willem Moorman -
image description
VIDEO: Urban Street style vissen vanuit de boot
Willem Moorman -
image description
Weerspiegeling 36: Vissen uit de oude doos
Willem Moorman -