image description

Zicht op zeebaars 376

Dat zeebaars van redelijk warm water houd is niets nieuws. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze zich momenteel best vermaken en ze zich veelal in behoorlijke scholen op de enorme hoeveelheden speldaas storten. Nogmaals niets nieuws maar wel super leuk.


Prachtige "knuppel" aan de witte BM


Dikke vis voor "zeebaars fanaat" Ronald.

Zowel vanaf de kant als vanuit de boot zijn ze momenteel goed te verleiden. Beste kunstaasjes zijn momenteel de witte black minnow en de kleine geel/witte uitvoering van de GUTSBAITUV shad van Spro. Vriend zeebaars is momenteel zowel rond de bodem als rond de oppervlakte te vinden waardoor het "zwevende" lichte kunstaasje van 10 of soms zelfs 7 gram weer voor verrassingen kan zorgen.


Dikke beren aan de witte BM


2x 70 cm bruut zilver geweld!

Zwiep ook even enkele oppervlakte pluggen en wat Subwalks in je tas als je richting stek gaat. Vanaf volgende week ga ik op veler verzoek weer eens dieper in op het te gebruiken kunstaas voor deze spannende visserij. Ook komen er een aantal molens en hengels voorbij en zullen tal van goede dyneema lijnen, speldjes en voorslaglijnen de revue passeren. Lezen dus!!


Mooie vissen voor vader en zoon tijdens zijn bootgidstrips!

Op de zaterdagen 3-10-17-24 en 31 augustus hebben we nog een aantal plaatsen vrij tijdens onze workshops. Wil ook jij de kans maken om het gevecht aan te gaan met deze machtige sportvis kijk dan voor verdere info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net of stuur even een mailtje naar joopvis@caiway.nl


Regelmatig mooie vissen tijdens het giswerk van Patrick

Stekel ze

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Weerspiegeling 30: Twee zielen, twee gedachten.
Willem Moorman -
image description
De Hengelsport en Botenbeurs te Utrecht 2019
Willem Moorman -
image description
Poldersnoeken!
Willem Moorman -