image description

Zicht op zeebaars 374

Zowel vanaf de kant als vanuit de boot.

Na de vorige "zichtop" is er niet veel verandert ware het niet dat er momenteel ook mooie dikke vissen vanaf de kant worden gevangen. Zo zie je Jan op het filmpje een schittere zeebaars uitdrillen aan relatief licht materiaal.


Oud deelnemer aan een van mijn workshops is totaal verslaafd! Logisch want hij weet altijd weer zijn visje te vangen.

Geloof me deze mooie vis niet de enige was die deze sympathieke oud deelnemer van een van mijn leerzame workshops de afgelopen week wist te foppen. Geel/wit bleek verreweg favoriet de afgelopen dagen. Vanuit de boot bleek keer op keer weer eens de vangkracht van de good old gebonden jigkop-twistercombinatie.


Mooie beer na een superdril!


Ze zijn al weer behoorlijk dik

Beste vangmoment lag zón 2 uur na het lage water precies op het moment dat de stroom een beetje begon te temperen. Veelal bewezen de lichtere jigkoppen juist op deze momenten waarom ze zeker niet in onze vistas mogen ontbreken. Ook de oppervlakte pluggen scoorden soms goed.


Topvis voor Piet.


Dikkerd aan de shad!

Op de zaterdagen 20 en 27 juli heb ik nog enkele plaatsen vrij voor mijn workshops. Wil ook jij kans maken om de strijd aan te gaan met vriend zeebaars schrijf je dan nu in. Ik zorg geheel gratis voor het benodigde materiaal en het kunstaas tijdens zo'n 4 uur durende workshop. Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net of stuur me even een mailtje. joopvis@caiway.nl 


Boem  voor Ronald


Gebonden jigkop blijft een topper!

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 406
Willem Moorman -
image description
Struinen met Jaimy : Deel 3
Willem Moorman -