image description

Zicht op zeebaars 371

Hoe bedoel je nat?

Ik kan me nauwelijks een voorjaar herinneren waarbij er zoveel water uit de lucht plensde als dit jaar! De enorme temperatuurverschillen zijn soms ook extreem. Kortom moeder natuur houdt momenteel weinig rekening met alles wat vis heet.


Ondanks de harde regen toch weer blijde gezichten tijdens de workshop van afgelopen zaterdag.


Pfff wat een weer maar toch de nodige boemen!


Boem de eerste zeebaars ooit. Zo'n cursus werpt echt direct zijn vruchten af!

Paaiperiodes werden mede door de lage nachttemperaturen abrupt afgebroken om vervolgens bijna een maand later weer te worden hervat! Gelukkig beloven ze daar in de Bilt de komende dagen eindelijk eens temperaturen boven de 20 graden dus wie weet gaat het nu eindelijk eens gebeuren.


Sebas met een kleine dikkerd..

Goed nieuws is wel dat vriend zeebaars langzaam maar zeker wat actiever aan het worden is. Tel daarbij op dat het kustwater vergeven is van het speldaas dan kan het zeker alleen maar beter worden  toch! Ook vanuit de boot trekken de vangsten langzaam maar zeker weer aan.


Patrick is ook weer volop aan het gidsen en zeker niet zonder succes. Dubbele cijfers zijn geen uitzondering!


Boem Mike met een mooie dikkerd!

Zo wist Patrick zich met zijn klantjes zich gedurende de laatste 2 trips ruim in de dubbele cijfers te vissen. Afgelopen zaterdag werden er tijdens mijn zeebaarsworkshop ook weer een aantal leuke zeebaarzen gevangen. Het weer leek werkelijk nergens op maar de aanbeten waren er zeker niet minder om. Kortom weer tevreden gezichten en daar doe je het tenslotte allemaal voor.


Ook rond de zuid Engelse als de Ierse zuidkust worden met regelmaat dikke zeebaarzen gevangen.


Langzaam maar zeker worden de zeebaarzen groter.

..............................................................................................................................................................................................................................


Smakelijk

Wil ook jij eens kennis maken met de brute kracht  van deze supergave sportvis schrijf je dan nu in voor zo'n gezellig, leerzame cursus. Ben je niet in het bezit van het juiste materiaal dan zorg ik daar geheel gratis voor. Ook het kunstaas is tijdens de workshop geheel gratis te gebruiken. Kijk even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net of stuur  e even een mailtje joopvis@caiway.nl bellen kan uiteraard ook 0031(0)62001 6129. Ik heb op de zaterdagen 22-29 juni nog enkele plaatsen vrij. Ook op 6-13 en 20 juli heb ik nog plaats. Uiteraard kun je ook gewoon doordeweeks terecht mits je minimaal met 3 personen bent. Dus wie weet tot ziens.

        Stekel ze

        The Bass Whisperer.

         Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 406
Willem Moorman -
image description
Struinen met Jaimy : Deel 3
Willem Moorman -