image description

Zicht op zeebaars 370

Hoe bedoel je slecht voorjaar.

Vorig jaar op deze tijd had je genoeg aan een korte broek en een t-shirt toen we gisteren richting zee voeren was ik blij dat ik een warme wind dichte "winter" jas aan had meegenomen. Mede door de bizar winderige en regenachtige dagen van de afgelopen tijd zijn de paaiperiodes ook met regelmaat onderbroken.


Langzaam maar zeker worden ze weer dikker.


Wil ook jij kans maken om  je eerste zeebaars uit te drillen schrijf je dan nu in voor zo'n leerzame zeebaars workshop.

Zo waren de karpers rond half april acher in de sloot volop bezig met het paairitueel maar na wat koude dagen werd deze "traditie" bruut afgebroken en werd er deze pas rond eind mei weer voortgezet. Ik denk dat dit ook heeft plaats gehad met de liefdesrituelen van onze stekels.


Patrick is woensdag weer begonnen met zijn boot trips. Dit leverde al meteen weer mooie vissen op

Ze zijn de afgelopen week niet alleen zwaarder geworden (logisch het barst van de aasvis) maar ook zijn de aanbeten momenteel snoeihard en is een goede slipafstelling zonder meer een must tijdens zón spectaculaire dril. Kortom langzaam maar zeker kan het feest volop beginnen.


Edwin een oude cursist vangt tegenwoordig mooie zeebaarzen rond het Waterweg gebied.


Boem vanaf de pier in Hoek van Holland.

...................................................................................................................................................................................................................................................................


Mijn laatste workshop was top met 4 nieuw verslaafde zeebaars vissers.

Ben je geinteresseerd in een bootsessie met Patrick of wil je zón leerzame gezellige zeebaarscursus vanaf de kant volgen kijk dan even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net daar vind je alle info. Ik zorg tijdens de workshop geheel gratis voor zowel het materiaal als het kunstaas. Bellen kan uiteraard ook 0031(0)62001 6129

 

Stekel ze

The Bass Whisperer

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Weerspiegeling 30: Twee zielen, twee gedachten.
Willem Moorman -
image description
De Hengelsport en Botenbeurs te Utrecht 2019
Willem Moorman -
image description
Poldersnoeken!
Willem Moorman -