image description

Zicht op zeebaars 369

Weer een topworkshop.

Afgelopen woensdag kreeg ik 4 super gezellige zuiderburen op visite tijdens mijn 3e workshop van dit jaar. De stemming zat er goed in. De mannen hadden er zin want geen van hen had ooit een zeebaars vanaf de kant weten te vangen. Het afgaande water zorgde voor een supermooi "stroompie" en na een stukje theorie werd meteen overgeschakeld op de praktijk.

Het duurde ruim een uur voordat de eerste hengel in een angstige curve werd getrokken. Onder een harde brul begon Philippe aan zijn eerste zeebaarsdril ooit. Na een aantal minuten stond hij te pronken met zijn eerste "kant stekel"! Hij ving de baars aan een 18 grams geel/witte GUTSBAITUV shad. Een shad die het woensdag overigens zeer goed deed. Binnen een tijdsbestek van pakweg 2 uur diende de ene na de andere aanbeet zich aan.

Opmerkelijk waren het aantal missers maar ook verschenen er soms mooie vissen aan de oppervlakte. De mannen vistten met relatief licht materiaal en stonden keer op keer versteld van de supersnelle runs van onze gestekelde vrienden. De teller stopte net onder de 10 stuks. Na de workshop werden direct plannen gesmeed om het na de lunch nog eens dunnetjes over te doen. Ook nu werden er weer een aantal mooie baarzen gevangen.

.............................................................................................................................................................................................................................................................

Zo zie je maar dat zo'n workshop zondermeer werkt. Op de zaterdagen 15-22 en 29 juni heb ik tijdens mijn workshops nog enkele plaatsen vrij. Wil ook jij een goede kans maken om de eerste zeebaars van je leven te vangen schrijf je dan nu in voor zón leerzame zeebaarsworkshop. Indien nodig zorg ik geheel gratis voor het materiaal en kunstaas. Tijdens mijn workshop vertel ik je tevens alles over de enerverende plugvisserij.

Daarbij garandeer ik je dat je binnen 4 uur een volleerd zeebaars bent. Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net of stuur ff een mailtje naar joopvis@caiway.nl  bellen kan natuurlijk ook 0031(0)62001 6129

 

Fijn weekend,

Stekel ze.

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Weerspiegeling 30: Twee zielen, twee gedachten.
Willem Moorman -
image description
Kajakvissen in Noorwegen op heilbot! Deel1
Willem Moorman -
image description
Pure Fishing neemt Fin-Nor en Van Staal over
Willem Moorman -