image description

Zicht op zeebaars 366

Langzaam maar zeker lossen de enorme schuimplakaten langs het strand weer op en kunnen we ons eindelijk opmaken voor het nieuwe zeebaarsseizoen.

Duurt trouwens weer erg lang dit jaar. Zo zie je maar weer ldat het van jaar tot jaar sterk kan verschillen en er nauwelijks een peil op valt te trekken. Maar goed afgelopen dinsdag hebben we weer een sessie vanuit de boot gevist.

Al snel wisten we een aantal baarzen te verleiden en bleek het beste kunstaasje wederom een gebonden jigkop met de bekende Lankhorst twister te zijn. Mijn vaste vis maatje zweert nu eenmaal bij deze "oeroude vertrouwde" killing combinatie en bleek het gelijk weer eens aan zijn kant te hebben.

Al bij al was het een taaie sessie met aardig wat aanbeten en dito missers. We wisten toch nog ruim 20 mooie vissen aan boord te brengen. Opvallend is dat je in vergelijking met vorig jaar in deze zelfde periode weinig tot geen scholenbaarsjes vangt.

...............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

A.s zaterdag 18 mei geef ik weer zón leerzame zeebaarsworkshop vanaf de pier in Hoek van Holland ik heb nog twee plaatsen vrij. Dus wil ook jij kans maken op je eerste zeebaars(aanbeet) laat het me dan even weten Joopvis@caiway.nl voor meer info kun je terecht op mijn site www.zeebaarsworkshops.net  bellen kan ook op 0031 (0) 6 2001 6129. Mocht je niet in het bezit zijn van het benodigde materiaal dan zorg ik daar geheel gratis voor.

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Weerspiegeling 30: Twee zielen, twee gedachten.
Willem Moorman -
image description
De Hengelsport en Botenbeurs te Utrecht 2019
Willem Moorman -
image description
Poldersnoeken!
Willem Moorman -