image description

Zicht op zeebaars 362

Langzaam maar zeker worden onze gestekelde vrienden al wat aggressiever. De aanbeten zijn snoeihard maar je moet momenteel gewoon nog heel veel uren maken om er één af te kunnen dwingen. Maar je moet maar zo rekenen dat het met de dag alleen maar beter wordt.

Onze eerste bootsessie van dit seizoen leverde 10 zeebaarzen op waarvan er 2 de diepduikende X-rap niet konden weerstaan. De vangsten rond de uitlaat van de EON zijn zeker overdag niet om over naar huis te schrijven. De Centrale draait (waarschijnlijk door werkzaamheden) al ruim 2 weken niet meer. Maar goed vanaf de pier worden er zo en dan wat zeebaarzen gevangen. Cornel ving een mooie 60er aan een geel witte GutsUV shad van Spro. Verder werden er weinig spectaculaire vissen gevangen.


Cornel was de matchwinnaar zaterdag met een beauty van 61 cm.

Zoals ik in de vorige "Zicht op" al aangaf start ik op zaterdag 4 mei weer met mijn workshops. Ik heb eventueel nog wat plaatsen vrij. Wil ook jij al dan niet samen met een vismaatje kans maken om je eerste zeebaars te vangen schrijf je dan in voor deze gezellige en vooral leerzame cursus.


Op weg naar de eerste stek!


Piet Pleunis met een mooie zeebaars.

Ben jezelf niet in het bezit van een goede zeebaarsuitrusting dan is dat geen probleem ik zorg tijdens zón workshop geheel gratis voor al het materiaal en kunstaas. Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net  of stuur me even een mailtje joopvis@caiway.nl bellen of appen kan natuurlijk ook 0031(0)6 20016129

Stekel ze,

The Bass Whisperer

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars 406
Willem Moorman -
image description
Struinen met Jaimy : Deel 3
Willem Moorman -