image description

Zicht op zeebaars 355

Op zoek naar een "zoete boem"!

Over het weer kunnen we kort zijn, beter kan het gewoon niet. Het is dan ook volop genieten aan de waterkant. Ook vriend snoekbaars had er de afgelopen dagen zin in. Tijd om de nieuwe Spro Gutbait UV shads uitgebreid aan de tand te voele! Nou geloof me ze scoorden een dikke 10!


Vissen aan het mooie Haringvliet blijft een feestje!

Ook vriend snoek bleek behoorlijk geïnteresseerd in deze supermooi bewegende slanke shads. Let op...deze shad wordt dit jaar zeker een killer voor alles wat  zeebaars heet. Maar goed we hadden besloten om het mooie Haringvliet onveilig te maken. Voor mij nog steeds één van de mooiste snoekbaarsstekken binnen ons kikkerlandje.


Mooie vis die de nieuwe gele GUTSBAIT UV shad niet kon weerstaan.


Fantastische dag afsluiter!

In het begin van onze sessie was het alleen snoek wat de klok sloeg.De aanbeten logen er niet om en waren stuk voor stuk geweldig. Na een paar uur ging het roer om en vingen we een aantal mooie snoekbaarzen. De aanbeten van deze supermooie vissen doen beslist niet onder voor die van neef zeebaars ware het niet dat de dril en runs niet met elkaar te vergelijken zijn. Maar goed de sport is er zeker niet minder om. Kortom weer ff heerlijk genoten.


Op zoek naar een "zoete boem"!


Regelmatig een snoek tussendoor.

Op zaterdag 4 mei ga ik weer aan de slag met mijn zeebaarsworkshops. Als het weer zo blijft en de vorst uitblijft verwacht ik de eerste zeebaarzen al rond de 2e week april. Wie weet. Geïnteresseerd om ook zo'n leerzame workshop te volgen stuur me dan even een mailtje joopvis@caiway.nl of bel 0031(0)620016129. Kijk voor alle info even op mijn net nieuw geüpdate site www.zeebaarsworkshops.net


Wat zijn ze al vet.

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.