image description

Zicht op zeebaars 347

Top seizoen!

Het seizoen is uitgegaan als de bekende nachtkaars. Ik ving mijn laatste zeebaars rond half november tijdens een sessie in de Waterweg. Ook vanuit de boot vingen we onze laatste vissen rond deze tijd. Al bij al was het een topseizoen met opvallend veel baarzen rond de 60 a 70 cm.


Een van de drie 80ers dit seizoen.

De 80ers waren schaars dit jaar. Mocht ik er vorig jaar nog 14 noteren dit jaar bleef ik steken op 3 van deze oervissen! Opvallend waren de goede vangsten op de nieuwe Gutsbait UV shads van Spro. Helaas waren ze door omstandigheden pas laat verkrijgbaar maar nu liggen ze in alle kleuren bij uw hengelsportwinkelier.


De nieuwe Gutsbait UV shads van Spro bevestigden hun vang capaciteit!!


Wat zijn ze toch sterk!


Het eerste zeebaars seizoen van Patrick ( basscompany) verliep perfect met heel veel tevreden klanten die soms tijdens één sessie 3 tot 4 keer hun persoonlijk record wisten te verbreken!

Ondanks een vervelende whiplash zijn er ook tijdens mijn workshops weer heel wat mooie zeebaarzen gevangen. Ik weer volop genoten van de enthousiaste deelnemers. Kortom het was een topseizoen met vele hoogtepunten. Het goede nieuws is dat je vanaf 1 april weer een zeebaars per sessie mee mag nemen.


Patrick en zijn klantjes wisten ook dit seizoen weer heel wat dikke baarzen te foppen!

Dit geldt tot oktober 2019. Minimum maat voor zeebaars is 42 cm. houd dit goed in de gaten want er wordt steevast op lengte gecontroleerd. Rest het me voorts nog om alle vaste bezoekers van www.totalfishing.nl fijne feestdagen en een visrijk maar vooral super gezond 2019 te wensen. Mocht je zin hebben om komend jaar  zo'n super leerzame en gezellige zeebaarsworkshop te volgen kijk dan even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net (klik hier naast op mijn site)

Stekel ze,

The Bass Whisperer, 

Joop.