image description

Zicht op zeebaars 343

Het gaat nu snel.

De temperatuur stort lelijk in maar desondanks ligt de zeewatertemperatuur nog dik boven de vangstmogelijkheden.

De watertemperatuur in de vele kanalen rond het Europoort gebied liggen nog steeds ruimschoots boven de 13 graden. Afgelopen zondag heb ik eigenlijk geheel onverwacht en onafgesproken een soort "zeebaarsworkshop reünie " vervist vanaf de pier in Hoek van Holland.


Europoort gebied zonder enige twijfel het beste zeebaars stek langs onze kust!


Corné met de eerste van de sessie!

Iedereen wist zijn visje te vangen!

De vangsten logen er niet om! Fantastische aanbeten en gierende slips maakten deze sessie tot een topdag. Voor mij een heerlijk idee dat deze oude cursisten nu precies wisten waar ze mee bezig waren en dan ook de nodige zeebaarzen wisten te vangen.


Binnen 15 minuten 3 supervissen en dat begin november.


Ff in incognito vanwege de wind en de zon!

Op zaterdag 1 december geef ik om 13.00 uur namens Totalfishing een uitgebreide zeebaars presentatie op de enige hengelsport beurs in Utrecht. Uiteraard kun je na mijn presentatie in de stand van jullie eigen www.totalfishing.nl  terecht met al jullie  "zeebaars vragen"! In de volgende "Zicht op zeebaars" meer leuk nieuws omtrent deze lezing!


Ook net de boot wist Patrick de mooie zeebaarzen weer te vinden!

Dus tevreden klanten!!


Edwin met een beauty van 71 cm.

Maaaaarrr ff kort zet je zeebaarsmateriaal nog niet in het vet voor volgend seizoen. Ze zitten er nog steeds! Zelf denk ik dat we nog zeker 2 tot 3 weken kunt genieten van deze supersterk zoute sportvis. En geloof me ze zijn momenteel beresterk!

 

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.