image description

Zicht op zeebaars 341

Eind is in zicht!

Ondanks het feit dat de zeewatertemperatuur nog altijd rond de 16 graden schommelt merk je toch al dat onze vrienden behoorlijk aan het scholen zijn en volop aan hun trek richting Kanaal zijn begonnen.


Ooit begonnen tijdens één van mijn workshops nu volop succes langs de gehele kust. De info werkt dus wel degelijk!


Fantastische sport op licht materiaal!

De bewijzen hiervan waren de enorm goede vangsten van de staandwandvissers afgelopen week vlak onder de kant. Het is niets nieuws het is gewoon een cyclus die jaar in jaar uit herhaald! Maar goed we hebben de laatste dagen goede vangsten geboekt.


 


Het was weer "baarzenbal" dit afgelopen weekend! Ze zijn werkelijk overal te vangen. De aanbeten zijn snoeihard wn de drills spectaculair!

Die echte grote baarzen van 80+ zijn dit jaar heel moeilijk te vinden. Vorig jaar stopte de teller voor mij bij maar liefst 12 stuks dit jaar heb ik er slechts 3 weten te foppen. Maar goed het is niet anders.


Ook Edwin heeft ze weer gevonden!


Peter met een mooie dikke zeebaars vanaf de kant.

De baarzen die je momenteel vangt zijn vrijwel allemaal kogelrond van het vet dat zich rond de maagwand heeft opgehoopt. Ze zijn loei sterk en eisen veel van ons materiaal. A.s. dinsdag 23 oktober geef ik op verzoek alweer mijn laatste workshop van dit seizoen. Mocht je zin hebben om aan te sluiten bel me dan even 0031(0)6 2001 6129 of stuur even een mailtje naar joopvis@caiway.nl

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.