image description

Zicht op zeebaars 333

Hard voor weinnig

De afgelopen week moest je weer heel wat uren maken om aan een visje te komen.

Het is niets nieuws want zoals ik eerder al aan gaf zijn onze gestekelde vrienden momenteel geheel gefocust op dat “krabbenspul”! Zo nu en dan vermaken ze zich effe met ons kunstaas om daarna weer rustig de bodem op te zoeken.


Moeilijke visserij momenteel maar zo'n knuppel maakt je dag weer goed.


Zo ging het afgelopen woensdag even helemaal los rond het eind van de wandelpier in de Hoek. Helaas voor ons bleef deze enorme school zeebaars net een snipper buiten het bereik van ons kunstaas waardoor het nauwelijks was aan te gooien.


Ze zijn nu al heel sterk!


Dikke vissen vanuit de boot!

Maar goed een fijn teken dat er toch nog wel een zeebaarsje rond zwemt! Ook tijdens mijn workshops was het hard knokken om een aanbeet af te dwingen. Maar toch wisten we nog een aantal baarzen te foppen.


Dikke 70er voor Lorenzs


Het ging ff lekker los overal zag je zeebaars jagen.


Jong geleerd oud gedaan!


Ook vanuit de boot waren de vangsten de afgelopen week niet echt sensationeel. Alleen de mannen die vanuit de boot  een zacht krabbetje aan konden bieden vingen echt mooie dikke vissen. Zelf ving ik mijn eerste 80er van dit seizoen. Een prachtige gezonde dikke “beer” die zich vergreep aan mijn diepduikende X-Rap. Hoe bedoel je blij.


Ook Patrick had weer tevreden klanten tijdens zijn boot sessies!


Rob met een leuke vis aan de zager!

Op dinsdag 4 september en zaterdag 8 september heb ik nog enkele plaatsen vrij tijdens mijn zeebaarsworkshops. Dus mocht je geinteresseerd zijn stuur dan even een mailtje naar joopvis@caiway.nl  kijk voor meer info op www.zeebaarsworkshops.net

Patrick heeft het behoorlijk druk met zijn zeebaarstrips vanuit zijn boot. Wil ook jij eens zo’n super avontuur meemaken stuur hem dan even een mailtje info@thebasscompany.nl  bellen kan ook 0031(0)61444 5245

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Ierse monsters vanuit de kayak deel 1
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 375
Willem Moorman -