image description

Zicht op zeebaars 332

Zachte krab blijft de “boosdoener”!

Mede dankzij de prachtige zomerdagen van de afgelopen weken is het zeewater lekker opgewarmd en lijken de meeste krabben momenteel te verschalen. Kaaassie … voor alles wat vriend zeebaars heet.


Mooie vissen aan de diep duikende XRaps.


Dik 70 cm zilveren power voor Frans effe een kiekie en dan weer terug!


Frans Verhoeven met zijn nieuwe pr een dikke 70er uiteraard werd deze mooie vis na een super dril en wat foto's weer terug gegeven aan moeder natuur!

In mijn optiek hoeven ze nauwelijks te jagen om zich op hun gemak vol te vreten met deze kostelijke “biefstukjes”!  Neen uiteraard is het ook weer niet zo gek, maar als je momenteel een baars vangt is ie kogelrond van de krabben.

Je kunt de zachte en (zelfs) harde krabben duidelijk voelen als je je hand langs zijn buik voorzichtig onder zijn buik strijkt. Kortom, het is momenteel effe best moeilijk om een visje te verleiden. Uitzondering op dit verhaal vormen de bootvissers. Vooral tijdens de vroege en late uurtjes is er best een baarsje te vangen.


Patrick heeft het druk met zijn bootgids sessies.! Logisch want de vangsten zijn vaak geweldig

Frappant is wel dat je ze het ene moment alleen aan de plug vangt terwijl ze een uur later weer alleen gefocust zijn op een stuk rubber! Patrick Verbrugge is momenteel goed bezig in en rond het Europoortgebied. Zijn klanten zijn in de regel dan ook laaiend enthousiast.


Zo nu en dan mooie dikke zeebaarzen vanuit de boot!

Er sneuvelen tijdens zo’n vistrip dan ook regelmatig persoonlijke records. Heb ook jij eens zin om eens zo’n fantastische vistrip vanuit een boot mee te maken neem dan even contact op met Patrick 0031(0)6 14445245 of stuur even een mailtje naar info@thebasscompany.nl

Ondanks de drukte heb ik zelf de komende weken dagelijks nog enkele plaatsen vrij tijdens mijn leerzame zeebaarsworkshops. Mocht ook jij (met een aantal vrienden)  zin hebben om zo’n sensationele dril aan te gaan met deze supersterke sportvis stuur dan even een mailtje naar joopvis@caiway.nl of bel me even 0031(0)6 2001 6129 . Mocht je niet in het bezit zijn van het juiste materiaal dan is dat geen probleem ik zorg tijdens de cursus geheel gratis voor zowel het materiaal als het kunstaas. Parkeren is hier in de regio geheel gratis.

Stekel ze,

The Bass Whisperer.

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Ierse monsters vanuit de kayak deel 1
Willem Moorman -
image description
Zicht op zeebaars 375
Willem Moorman -