image description

Zicht op zeebaars 328

Bootgidsen Europoortgebied met the BASSCOMPANY

Vorig jaar oktober heb ik mijn stoere Orca 500 verkocht aan zeebaarsexpert Patrick Verbrugge. Sinds die tijd heeft hij vele aankomende zeebaarsvissers gelukkig gemaakt tijdens zijn visgids expedities in en rond het uitgestrekte Europoortgebied.


Tevreden klanten


Genieten


Ze zijn niet allemaal groot maar de lol is er niet minder om!

We hebben samen de nodige visdagen gemaakt om alle topstekken te kunnen bezoeken. Patrick is vooral geinteresseerd in grove vissen en kent de bekende populaire stekken tegenwoordig dan ook op zijn “duimpie”. De klanten die mee zijn geweest spreken vol lof over de capaciteiten van deze jonge gast en hebben tijdens hun dag vrijwel allemaal mooie zeebaarzen weten te vangen!


Oeps "zeehondenwerk"


Tevreden klantjes

Dankzij de nieuwe fronttroller kan Pat zijn boot op iedere stek excact “parkeren” waardoor iedere vierkante meter nauwkeurig bevist kan worden. Wil je al dan niet samen met je vismaat eens zo’n bizar spannend visavontuur aangaan rond het allerbeste zeebaarsgebied van Nederland neem dan even contact op met Patrick 0031-(0) 6 14445245 je kunt meer informatie (prijzen etc.) vinden op de site www.zeebaarsworkshops.net  onder bootvissen met Patrick. Je kunt uiteraard ook even een mailtje sturen naar info@thebasscomany.nl  Het gebruik van kunstaas is ook geheel gratis alleen voor de dure Black Minnows moet apart worden betaald. Kortom een zeebaarsavontuur dat je als sportvisser zeker niet mag missen!


Ook de avondtrips leveren vaak mooie dikke baarzen op!


Mooie dikke vissen!


De sympathieke Frans Jan is ernstig ziek en had nog een wens de laatste zeebaars vangen. Speciaal voor hem zijn we uitgevaren en kon hij zijn droom verwezenlijken!

Stekel ze,

The Bass Whisperer

Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
IJSLAND 2020 NU AL BOEKEN!
Willem Moorman -
image description
Te gast bij Færgegårdens Camping
Willem Moorman -
image description
Kayak vis wedstrijd op het Haringvliet
Willem Moorman -