image description

Zicht op zeebaars 326

Het gaat lekker

Rare vissen toch die zeebaarzen. Gedurende het begin van het seizoen hield ik echt even mijn hart vast, want het leek wel of ze van de aardbodem waren verdwenen.


Nieuw materiaal dus gaan met ie banaan!


Ray met een dikke 60er!

En dan zomaar enkele weken later helemaal uit het niets laten onze gestekelde vrienden even weten dat ze nog wel degelijk aanwezig zijn in het Europoortgebied en verrassen ze vriend en vijand door op vrijwel iedere stek acte de precense te geven!


Edwin heeft na een "workshoppie" de zeebaarsvisserij weer opgepakt en zeker niet zonder succes de meeste vissen gingen voor de kleine Subwalk!En dat is maar goed ook, want nu maakt iedere visser weer kans om zo’n stoere stekel te vangen. Ook tijdens mijn workshop van afgelopen zaterdag werden er door de deelnemers weer de nodige (mooie) zeebaarzen gevangen en aardig wat aanbeten gemist.


De nieuwe Gutsbait shads zijn echt killing!


Patrick Verbrugge van the Bass Company vangt dagelijks zijn visje wel!

Maar liefst 3 deelnemers vingen hun eerste zeebaarzen ooit! Opvallend is dat er zowel overdag als tijdens de avonduren leuk wordt gevangen. En dat daar mooie vissen bij zitten tonen de foto’s wel! Een avondje met de boot leverde ook weer een paar mooie 60ers op


Mooie gezonde baars voor Ids!

Kortom het gaat lekker! Voor mijn workshop voor a.s. zaterdag 7 juli heb ik nog enkele plaatsen vrij. Nu is de kans groot dat ook jij je eerste zeebaars kunt vangen. Lijkt het je leuk om ook eens zo’n leerzame zeebaarscursus te volgen bel me dan even 0031 (0)6 2001 6129 of stuur een mailtje naar joopvis@caiway.nl 


Rob heeft de finesses weer helemaal te pakken en vangt de een na de andere 60 er!


Heerlijke dril!


Boem

Voor alle verdere informatie kun je terecht op mijn site www.zeebaarsworkshops.net Mocht niet in het bezit zijn van de juiste hengels en molens dan is dat GEEN probleem want dan zorg ik daar geheel gratis voor. Ook kunstaas is gratis te gebruiken. Oja ook wel lekker het parkeren bij onze stek is helemaal gratis!

 

Blijde gezichten weer tijdens mijn laatste workshop van afgelopen zaterdag! Leuke visserij met vele aanbeten en 7 zeebaarzen!Stekel ze.
The Bass Whisperer.
Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
IJSLAND 2020 NU AL BOEKEN!
Willem Moorman -
image description
Te gast bij Færgegårdens Camping
Willem Moorman -
image description
Kayak vis wedstrijd op het Haringvliet
Willem Moorman -