image description

Zicht op zeebaars 325

Het gaat lekker!

De zeebaars is ondanks die olie ellende behoorlijk los. Mijn God wat heb ik te doen met al die zwanen die soms echt helemaal onder de stookolie zitten. Men doet er vanuit de dierenbescherming en vele vogelopvangplaatsen alles aan om de slachtoffertjes te helpen en schoon te maken.


De Waterweg lag rond Maassluis vol olie!

Laten we hopen dat de mannen die dit op hun geweten hebben behoorlijke gestraft worden! Maar goed de oevers van de Waterweg zijn vanaf de DSM tot aan het eind van de Hoekse pier vrijwel gelukkig helemaal “olie vrij”! Kortom er is gewoon goed te vissen.


Groot olie spoor !

De vangsten zijn top. Gisteren hadden we weer een aantal mooie dikke zeebaarzen die uiteraard na het bekende fotootje weer allemaal in hun element zijn terug gezet. Rob was de dagwinnaar met een dikke “beer” van maar liefst 77+.


Steeds meer mooie vissen vanaf de kant.


Dikke boem!


Mooie en kleinere zeebaarzen tijdens mijn zeebaarsworkshop!

Ook tijdens mijn workshop van afgelopen zaterdag werden er door de deelnemers weer mooie zeebaarzen gevangen. Uiteraard ook wat scholenbaarzen  maar de deelnemers waren super enthousiast over hun belevenissen en de eerste kennismaking met deze fantastische roofvis!!


De noorder wind zorgt soms voor een enorme golfslag op de pier.

Sterker nog twee deelnemers zijn echt geïnjecteerd met het inmiddels overbekende bekende zeebaarsvirus en zijn na de workshop van afgelopen zaterdag al 4 keer terug geweest en zeker niet zonder succes kan ik je vertellen.


Mooie vissen voor Ids.

De teller van Dan staat momenteel al op 6 stuks terwijl hij voor de cursus nog nooit een zeebaars aan kunstaas had weten te vangen! Hoe bedoel je zo’n  zeebaarscursus werkt voor 100% dat blijkt wel weer.

Superdril van Rob een 77+ baars vang je niet iedere dag


Trotse Rob met zijn beauty!

Ook vanaf de boot zijn de vangsten super. Volgens Patrick van de Sea Bass Company moet je soms wel wat stekken af varen om ze te vinden maar dan heb je ook wat. Tevreden klanten alom dus wat wil je nog meer. A.s. zaterdag heb ik nog 2 plekjes over tijdens mijn workshop.

Ook op zaterdag 7-21 en 28 juli heb ik nog plek dus wil ook jij  een volleerd zeebaars visser worden die binnen 4 uur werkelijk alle ins en outs van deze machtige sportvis onder de knie wil krijgen  schrijf je dan nu in voor zo’n spannende workshop. Stuur me even een mailtje joopvis@caiway.nl of bel me even 0031(0)6 2001 6129.


Ook Ray is "zwaar" verslaafd geraakt aan de zeebaarsvisserij!

Heb je zin om de zeebaars vanuit de boot te belagen neem dan even contact op met Patrick Verbrugge. Hij heeft in de korte periode dat hij gidst in het Europoortgebied al laten zien wat hij kan! Trouwens je kunt ook een avondsessie boeken. Bel even voor de speciale prijzen naar 0031(0)14445245.


Stekel ze,
The Bass Whisperer.
Joop.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
IJSLAND 2020 NU AL BOEKEN!
Willem Moorman -
image description
Te gast bij Færgegårdens Camping
Willem Moorman -
image description
Kayak vis wedstrijd op het Haringvliet
Willem Moorman -