image description

Zicht op zeebaars 319

Zeebaars komt eindelijk een beetje los!

Na vele, noem het maar “kwakkelweken” kunnen we gerust stellen dat vriend zeebaars is gearriveerd. Zowel rond de Ooster- als Westerschelde worden met regelmaat leuke zeebaarzen gevangen. Zelf hebben we ook hier in het Europoortgebied al leuke vangsten geboekt.


Mooie baars voor Patrick

Zowel de oppervlakte- als duikende pluggen waren weer in trek. Ook de kanalen leveren eindelijk weer eens wat mooiere vissen op. Toch moet ik toegeven dat het overal barst van kleine scholenbaarzen. Ook rond de zandbanken voor het Haringvliet wemelt het momenteel van de scholenbaars.


De aanbeten van vriend snoekbaars liegen er niet om.

Zelf heb ik nog wat leuke sessies gevist in de Waterweg zowel aan de Rozenburg kant als de kant van Maassluis hebben we redelijk baars gevangen. Kortom er is gelukkig dus weer een visje te vangen!


Een paar jaar geleden snapte Patrick de zeebaarsvisserij ook al en wist ie mooie vissen vanaf de kant te scoren

Dat het niet altijd lukt bleek afgelopen zondag tijdens mijn workshop. Ik kreeg  3 snoeiharde aanbeten maar wist er helaas niet één te verzilveren. Ook de deelnemers bleven dit keer op die rotte nul staan. Maar ja het heet nu eenmaal vissen en geen vangen!

|

Boem!!


Bert met een knappe baars

Wil ook jij alle ins en outs van deze machtige visserij binnen 4 uur  onder de knie krijgen dan nodig ik je hierbij uit om eens zo’n leerzame workshop te volgen. Heb je niet het juiste materiaal dan is dat geen punt…. ik zorg daar tijdens de cursus geheel gratis voor! Kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net of stuur me even een mailtje joopvis@caiway.nl
Stekel ze.

The Bass Whisperer.
Joop