image description

Zicht op zeebaars 309 Vanuit de boot

Zicht op zeebaars 309  

Zeebaarzen vanuit de boot  

Door Joop Folkers  

Patrick Verbrugge gaat eind april weer van start met het zeebaarsgidsen vanuit zijn eigen boot in het zeebaarsrijke Europoortgebied.

Nadat Patrick zijn stoere Orca500 een behoorlijke update heeft gegeven is alles klaar voor een nieuwe uitdaging. De boot is nu voorzien van alle moderne apparatuur en verrijkt een 'dikke' fronttroller waardoor hij zijn boot op alle gewenste stekken precies op de juiste plaats kan houden. 

Hierdoor kun je het kunstaas op de juiste manier aanbieden waardoor de vangkansen behoorlijk worden vergroot. 

Patrick heeft een aantal jaren als gids gewerkt in Noorwegen dus over ervaring hoeft hij niet te klagen. Hij heeft ook in het Europoortgebied de laatste jaren behoorlijk wat ervaring opgedaan en weet dan ook als geen ander hoe hij zijn klanten tijdens het juiste tij naar de juiste stek moet brengen. 

Leuk om te vermelden is dat hij ook relatief korte avondtrips maakt (van 18.00 tot 24.00 uur). Juist deze ervaring heeft hem vorig jaar al geleerd dat juist dit soort (speciale) afvaarten soms véél grote zeebaarzen opleveren. Kortom sport in optima forma! 

Gezien de ruimte van de boot neemt hij maximaal twee personen mee. Uiteraard is de boot ook alleen af te huren. Patrick kijkt er naar uit om de eerste zeebaarsvissers weer in zijn boot te ontvangen. 

In principe vaart hij met zijn Orca vanuit Maassluis maar indien nodig kan hij zijn klanten ook in de Berghaven van Hoek van Holland oppikken. Het hengelmateriaal en de benodigde kunstaas soorten zijn gratis te gebruiken. Kortom een aanrader van het eerste uur. 

Kijk voor meer informatie even op de site www.zeebaarsworkshops.net van Joop Folkers onder de rubrieken “stekelnieuws en contact” daar vind je alle benodigde informatie. Heb je vragen dan kun je Patrick uiteraard altijd effe bellen of mailen.
Mobiel: 0031(0)614445245
E-mail: patrick_verbrugge@hotmail.com

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Streamer XL met of zonder stinger?
Willem Moorman -
image description
Nederland mist podium op WK Kustvissen
Willem Moorman -
image description
Super Sale Dagen - 21% korting op alles!
Willem Moorman -