image description

Zicht op zeebaars 298 Seizoen gaat uit als een nachtkaars

Zicht op zeebaars 298  

Seizoen gaat uit als een nachtkaars 

Door Joop Folkers  

Tja, soms heb je een unieke nazomer en zo laat moeder natuur even zien dat er met de herfst niet te spotten valt.

Veel wind en zelfs een heuse storm bepaalden de weerssituatie de afgelopen weken.

Natuurlijk heb ik met regelmaat een shadje uitgelaten, maar door de enorme bocht in je lijn kon je nauwelijks contact houden met je relatief lichte jigkop waardoor je je kunstaasje maar heel moeilijk op de juiste manier aan kon bieden. 


Lelijk dik en heel sterk.

Maargoed, rond het Hartelkanaal en Callandkanaal was toch best wel een plekkie uit de wind te vinden waar we toch regelmatig mooie baarzen wisten te vangen. 


In de schemering.


Boem!

Opvallend was dat ze behoorlijk geïnteresseerd waren in alle soorten oppervlaktepluggen en natuurlijk was ook de Subwalk bij tijd en wijle weer lelijk dodelijk. 


Op weg naar een nieuw avontuur!

Patrick Verbrugge heeft al de nodige proefvaarten gemaakt met zijn nieuwe boot (de zeebaars) en beleefd vanavond zijn eerste visgidstrip met klanten! 

Vriend zeebaars was net zo hongerig als de laatste dagen en de mannen hebben deze avond niets te klagen gehad! Mooie vissen tijdens hun nachtelijke avonturen! 


Ook geinteresseerd om juist nu de zeebaars van je leven te vangen bel even naar Patrick, 0031 614445245.

Mijn eerstvolgende workshop is zaterdag 21 oktober. En geloof me je maakt nu kans op zo’n dikke najaarsbaars. Ik zorg indien nodig tijdens zo’n clinic voor het materiaal dus ook als je zelf geen spullen hebt kun je gewoon mee doen!


De dagen wordn nu snel korter.

Eén telefoontje 0031-(0)62001 6129 of mailtje naar joopvis@caiway.nl is genoeg  of kijk voor meer info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net  

Stekel ze,
The Bass Whisperer.
Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -