image description

Zicht op zeebaars 281 Nu weer veel kleinere baarzen

Zicht op zeebaars 281 

Nu weer veel kleinere baarzen 

Door Joop Folkers 

Ondanks het heftige weer van afgelopen zaterdag hebben we toch een gezellige workshop vervist vanaf de pier in Hoek van Holland. We hadden achteraf niet te klagen want de voorspelde regen bleef gelukkig uit.

We hebben alles bij elkaar hooguit 10 minuutjes in de regen gevist. Maar de windvoorspelling was wel “dik in orde”! We werden vrijwel gedurende de gehele workshop getrakteerd op een noordwesten wind die regelmatig een ‘kracchie’ 5 tot 6 scoorde!.

Op zich geen probleem omdat je de wind lekker in je rug had en je dus probleemloos grote afstanden kon bereiken met je relatief lichte kunstaas.


Niet groot maar wel de eerste!

Ook nu barstte het weer van de finten. Als je gericht op deze vissoort vistte was het vrijwel iedere worp raak.

Ook vergrepen deze reuze haringen zich regelmatig aan onze dure Black Minnows die ze helaas kopschuddend binnen twee tellen naar de bekende kl.ten wisten te helpen.

Maar goed de sfeer zat er bij de deelnemers goed in en naast zeven zeebaarsjes en vele finten sneuvelden er ook nog een zeeforel aan de lepel.

Spreekt voor zich!

Kortom, ondanks het najaarsweer toch weer een zeer geslaagde workshop! Wil ook jij eens zo’n leerzame, gezellige workshop mee doen stuur dan even een mailtje naar joopvis@caiway.nl of kijk voor alle info even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net Voor zaterdag 8 juli heb ik nog enkele plaatsen vrij. Anders wordt het zaterdag 22 of 29 juli.

Stekel ze,
The Bass Whisperer,
Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
EEN SHADJASJE,hoe waar en waarom. ( 3 )
Willem Moorman -
image description
De Allrounder 75
Marc Borst -