image description

Zicht op zeebaars 272 Watertemperatuur bijna 15 graden

Zicht op zeebaars 272 

Watertemperatuur bijna 15 graden 

Door Joop Folkers 

Afgelopen zaterdag was een uitgelezen dag voor een workshop. Weinig wind uit zuidelijke richtingen, een snel oplopende zeewatertemperatuur met als extraatje heel veel zon. Na 10 minuten theorie werd moesten de deelnemers zelf aan de bak.

Na een aantal worpen was het al raak en kon Ed het gevecht aangaan met zeebaars numero uno! Een mooie vis van ruim 50 centimeter.


Boem!

Ook de andere deelnemers kregen zo nu en dan een aanbeet maar echt fel waren ze tijdens dat laatste vleugje afgaand water zeker niet.

Dat je op de manier van azen van vriend zeebaars geen peil kunt trekken staat als een paal boven water.


Hoe bedoel je fanatiek!

Toen de ebstroom de pijp aan Maarten had gegeven kregen we juist meer aanbeten en vingen we zo nu en dan mooie dikke vissen tijdens het rustig binnenspinnen van onze shads!

Winnaar was onze Limburgse karperspecialist. Hij wist na een stoere dril van ruim 10 minuten, op pakweg zo’n 40 minuten voor het eind van de workshop, de grootste zeebaars van de dag te vangen.


De grootste van de dag.

Deze beauty was maar liefst 73 centimeter lang met een geschat gewicht van 8 tot 10 pond.

Van de zeven deelnemers wisten er maar liefst vijf hun eerste zeebaars ooit te scoren! Aanstaande donderdag (Hemelvaartsdag) en zondag 28 mei organiseer ik weer zo’n leuke, gezellige en vooral leerzame workshop.


Yes...zijn eerste zeebaars ooit!

Je kunt gratis gebruik maken van al het kunstaas! Heb je geen hengelset...niets aan de hand daar zorg ik geheel gratis voor.


Leuke en leerzame workshop.

Ik heb nog een aantal plaatsen vrij dus heb je zin om de eerste zeebaars ooit te vangen meld je dan aan via mijn site www.zeebaarsworkshops.net of stuur effe een mailtje naar joopvis@caiway.nl.

Stekel ze,
The Bass Whisperer,
Joop

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De Allrounder 75
Marc Borst -
image description
Zicht op zeebaars 322
Willem Moorman -