image description

Zicht op zeebaars 253 Spectaculaire activiteiten in Utrecht en toch nog een baarsje

Zicht op zeebaars 253 

Spectaculaire activiteiten in Utrecht en toch nog een baarsje 

Door Joop Folkers 

Uw eigen Total Fishing en de aansprekende hengelsportmagazines Beet/Rovers zullen tijdens de grootste hengelsportbeurs van Europa drie dagen lang een fantastisch programma presenteren genaamd “Total Madness”! Een programma met voor ieder wat wils.

Zo worden er twee keer per dag gratis enkele tientallen waardevolle goodiebags uitgedeeld onder alle aanwezigen op het Total Experience Plein.  

Op dit gezellige plein vinden dagelijks presentaties plaats van bekende hengelsport auteurs/vissers die doormiddel van foto’s en video’s (supergroot scherm) de mooiste vismomenten van hun leven zullen tonen.

Zo zal onder andere globetrotter Arnout Terlouw zijn boeiende verhalen vertellen over de vijf meest extreme vissoorten die hij over de hele wereld heeft weten te vangen.

Zelf zal ik mijn vele visavonturen met jullie delen. Onderwerpen als zalm/heilbotvissen in Brits Columbia, mijn grootste zeebaarzen ooit en vele andere spectaculaire vissoorten zal ik in een sprankelende top 10 show (inclusief nog nooit vertoonde video beelden) de revue laten passeren.

Als klap op de bekende vuurpijl worden er dagelijks twee boeiende quizzen gehouden waar maximaal 20 bezoekers aan mee kunnen doen. Stoere vragen voor stoere vissers met een topprijs voor de winnaar.

Verder zijn er meerdere bekende vissers aanwezig die je met raad en daad bij zullen staan als je vragen hebt die je al heel lang op je lippen branden. Maar het is nog niet afgelopen want aan het eind van de dag wordt er onder de aanwezigen op het Total Experience Plein een waardebon van maar liefst 250 Euro verloot.

Kortom het bezoeken van dit spectaculair plein is gewoon een must voor iedere zich zelf respecterende sportvisser gewoon effe een ’eigen’ plekkie waar je onder het genot van een drankie of een happie lekker weg kan dromen in je fantastische hobby.

Toch nog weer dikke novemberbaarzen 

En ja hoor onder het motto de aanhouder wint hebben we heel wat stekken afgestruind en toch weer een aantal mooie zeebaarzen weten te strikken.


Opa Ger met zijn dikke najaarsbaars aan de Minnow.

Uiteraard was de Minnow goed voor de nodige vissen maar bleken ook onze zeer licht beviste lange twisters (8 grams jigkopje!) van Action Plastics weer een ware traktatie voor onze stekels gedurende onze laatste sessies.  

We moeten het niet gekker maken dan het is maar her en der is er nog wel een visje te foppen.


Zeebaars voor Berry.

Ook vanaf de pier in Hoek van Holland wordt zo nu en dan nog een mooie (moddervette!) zeebaars gevangen maar zoals ik vorige week al aangaf moet je echt uren maken om je laatste stekel van het jaar te kunnen foppen.

Bij mij gaan na de beurs de zeebaarsstokken de rekken in en worden mijn molens weer voor een paar maanden op non-actief gezet. Het was een topseizoen met schitterende vissen wat wil een mens nog meer?

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -