image description

Zicht op Zeebaars 233: Veel kleine maar soms ook mooie dikke zeebaarzen!

Zicht op Zeebaars 233: Veel kleine maar soms ook mooie dikke zeebaarzen!

Door: Joop folkers

Ik heb al eerder al aangegeven dat het in en rond het Europoortgebied barst van de kleinere zeebaars. Visjes van rond de 30-35 cm. vormen dan ook geen uitzondering tijdens een sessie.


Ook langs de Zeeuwse kust worden met regelmaat sessies gemeld van 20 of meerdere kleine zeebaarsjes die zich overigens vol op het (vooral)kleinere kunstaas storten.


Kaassie pakte een paar mooie op oppervlakte pluggen.


Knappe vissen vanuit de boot

De 10 grams uitvoering van de Black Minnow scoort momenteel dan ook heel goed. Trouwens ook de grotere vissen zijn er gek op. Zelf hebben we de afgelopen tijd weer enkele mooie dikke zeebaarzen weten te foppen. Vooral de oppervlakte plug als een dwarrelende (7 – 10 grams jigkopje) scoorden goed.


Vanaf de kant mooie vissen...


...op de Black minnow

Fenomenaal zoals die grote dikke knuppels zo’n mini shad tijdens het naar beneden dwarrelen te grazen nemen. De aanbeten komen op zo’n moment werkelijk snoeihard door!  Wil je ook eens kennis maken met de brute kracht van vriend zeebaars volg dan eens zo’n buitengewoon leerzame zeebaarsworkshop.


Kijk even op mijn site www.zeebaarsworkshops

Ik kan je garanderen dat je dan binnen 5 uur een volleerd zeebaarsvisser bent. Voor zondag 7 augustus heb ik nog enkele plaatsen vrij dus mocht je willen aanschuiven stuur dan ff een mailtje naar joopvis@caiway.nl of kijk even op mijn site www.zeebaarsworkshops.net  Heb je zelf (nog geen) goede zeebaarsset of kunstaas dan is dat geen probleem al het te gebruiken kunstaas en materiaal is tijdens zo’n workshop gratis te gebruiken!

Stekel ze,
The Bass Whisperer,
Joop.

ANDEREN LAZEN OOK