image description

Zelf softbaits gieten

Berthil bos

Verslavend, maar o zo leuk.

Enige tijd geleden heb ik in mijn rubriek ‘’Tips & Trics’’ op Totalfishing aandacht besteed aan het zelf gieten van shads en andere rubber creaturen. Ik waarschuwde ook voor het verslavend effect dat deze manier van zelfbouw teweeg kan brengen.

Natuurlijk wel op een leuke manier en er bestaat ook niets mooier dan het vangen met je eigen creaties. Lureparts.nl heeft een mooi pakket in het assortiment, waarmee je je eigen mal kan maken en ook de softbaitvloeistof die je in je zelfgemaakte model kan gieten. Nu weet ik ook, dat als je wilt beginnen met het maken van je eigen shadjes, het er allemaal erg moeilijk uitziet. Toch is het tegenovergestelde waar, als je het maar stapsgewijs doet.

 

Om het voor jullie toch iets vlotter en overzichtelijker te laten verlopen, heeft Lureparts.nl nu ook kant en klare mallen, waarin je alleen nog maar de vloeistof hoeft te gieten. Ik hoor je het al zeggen, waar blijft nu dan dat unieke aasje die niemand anders heeft? Oké, de modellen die Lureparts heeft kan iedereen bestellen, dus daar zit het unieke niet in. Maar wat dacht je van je eigen soepelheid die je het rubber kan meegeven of juist een creatie die veel stijver is dan normaal.

Ook met de kleuren kan je zoveel doen, waardoor het uniek is in de roofviswereld. Combinaties van kleuren of gewoon net zolang mengen totdat er een kleur tevoorschijn komt die niet te weerstaan is. Hoe je het ook doet, je zal merken dat het vissen met je ‘’eigen’’ rubber je een totaal ander gevoel (vertrouwen) bij het vissen geeft. Oscar Wissink van Lureparts.nl geeft d.m.v. een film uitleg over het hoe en wat bij het zelf gieten van Softbaits.

Klik hier voor alle matrialen

Berthil.


 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Veel plezier met haar en veren: Deel 1
Willem Moorman -
image description
De Allrounder 131 : Pré-wedstrijd ( Deel 2 )
Willem Moorman -
image description
Nieuwe voorraad kunstaas!
Willem Moorman -