Zeeuwse jeugdvisdag

3e Zeeuwse Jeugdvisdag

Bootvisvereniging Zuid-West Nederland organiseert in samenwerking met René de Back de 3e Zeeuwse jeugdvisdag op zondag 24 mei.Er kunnen 12 kinderen tussen 10 en 16 jaar helemaal gratis een dag op zee vissen aan boord van The Pirate II met als schipper meervoudig international René de Back.

Als het weer onverhoopt slecht moest zijn die dag en er niet op een leuke manier gevaren kan worden, proberen we het nog een keer op zaterdag 30 mei. Lukt het dan ook niet, dan doen we een derde poging op zaterdag 13 juni. We varen vanuit de haven van Neeltje Jans in de monding van de Oosterschelde.

Svendsen Sport zorgt er voor dat elke deelnemer kan beschikken over een “Ron Thomson Kamikaze Boat”-hengel met een “Okuma Impact IM80”-molen met lijn. De hengelspullen mag je aan het einde aan de dag gewoon gratis mee naar huis nemen. Topsy Baits, Seafarm en ’t Piertje uit Colijnsplaat, zorgen voor 1e klasse aas zodat alle kansen om een visje te vangen optimaal aanwezig zijn.

Aan het einde van dag gaan we, voor jullie weer naar huis gaan, lekker frietjes eten met een kroket of frikandel. Dit wordt jullie aangeboden door Frituur De Helling op Neeltje Jans en Deli XL.

Aan boord dragen alle kinderen de ganse dag een reddingvest, mogen ze niet uit de kuip naar de boeg en worden ze begeleid door ten minste 2 ervaren zeevissers. Als je een idee wil hebben hoe het er op zo’n dag aan toe gaat kijk dan even naar het verslag van de vorige editie op www.deltavissers.nl

Hoe deelnemen?
Haal je beste plank van stal en surf als de weerlicht naar
www.deltavissers.nl Klik daar op de speciale Jeugdvisdag-banner en los de vijf eenvoudige vragen van het formulier op. De namen van de winnaars worden gepubliceerd op de Deltasite in de loop van mei en alle winnaars worden persoonlijk gecontacteerd om verder af te spreken.

Deze dag is écht 100% gratis, wij rekenen op geen enkel moment kosten aan.

BELANGRIJK: Vraag eerst aan je ouders of je mee mag! Het zou bijzonder jammer zijn, indien je bij de winnaars behoort en een teleurstelling oploopt omdat je van je ouders niet mee mag.