Zeehengelsport 33 jaar ‘jong’

Zeehengelsport 33 jaar 'jong'

Door Joop Folkers
 

Dat de mannen bij het enige echte Zilte Hengelsportblad voor België en Nederland niet stil zitten is na 33 jaar wel bekend.

Ik kan me de papierkwaliteit van eerste jaargangen nog precies herinneren. Zwart wit gedrukt op dun “krantenpapier” met een gekleurde voorplaat.


De cover heeft diverse metamorfoses ondergaan.

Maar de cover van dit zilte magazine heeft in de loop der jaren menige metamorfoses ondergaan! Zo ook de nieuwe uitgave januari/februari 2014 die enkele uren terug met een doffe dreun op de deurmat viel.

Peter en zijn mannen vonden het noodzakelijk om Zeehengelsport wederom een nieuwe “look” te geven en daar zijn ze zondermeer in geslaagd!


Nieuwe look en toch vertrouwd.

Zo wordt er om het fraaie fotowerk goed tot zijn recht te laten komen een betere papier kwaliteit gebruikt. De cover ziet er eveneens gelikt uit omdat deze is bewerkt met een moderne vorm van spuitvernis!


Gelikte nieuwe cover.
 

Weer 'up to date'.

Verder is er keihard gewerkt aan de vormgeving waardoor een strakke,moderne uitstraling is ontstaan! Kortom Zeehengelsport is weer “up to date” en is en blijft gewoon het enige magazine dat voorziet in alles wat een zeevisser zich kan wensen! Dus ook na 32 jaar nog steeds een “must”voor de verwende zeevisser!

Joop Folkers

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Peter dobbert door… naar 2023…
Willem Moorman -
image description
De Allrounder
Marc Borst -