image description

Zeeforel en snoek bij Visreis.nl in Denemarken en Zweden

Dagelijks hebben we nog last van de Corona perikelen.  En op visreis gebied hebben wij, en jullie, dit eerste halve jaar ook erbarmelijk gescoord.

En ook het laatste deel van het jaar ziet er niet erg positief uit met landen die weer opnieuw hun grenzen sluiten. Maar er is ook goed nieuws! Denemarken en Zweden zijn geel en daar mag je dus nog gewoon heenreizen. En dus is het de hoogste tijd om daar wat voor onze gasten te regelen.

De Cinnetic Zeeforel Cup 2020

Met een kleine groep van minimaal 8 en maximaal 11 vissers en 1 begeleider van Visreis.nl hebben we hier een hele week om te werken aan ons PR zeeforel. Daarvoor gaan we naar het Deense eiland Møn, midden in de Oostzee met topstekken voor zeeforel die ondertussen wereldberoemd zijn geworden. Droom je al lang van een grote zeeforel, dan moet je hier zijn. Vissen van meer dan 50 cm zijn hier meer regel dan uitzondering, en bij onze testtrip vingen we meerdere vijftigers, met een vis van 75 cm/5-6 kilogram als topper.

Makkelijker wordt het niet! Je hoeft er alleen maar naar toe te reizen met je hengels en waadpak en de rest is allemaal voorzien! Eten, drinken, vergunnigen, verblijf.  Alles inclusief!

Aankomst zaterdag 7 november 2020

Vertrek zaterdag 14 november 2020

 • - verblijf in woning the Lodge in een gedeelde 2 of 3 persoonskamer
 • - persoonlijke begeleiding door 1 persoon van Visreis.nl
 • - eindschoonmaak, bedlinnen en handooeken inbegrepen
 • - vergunning voor het vissen in Denemarken inbegrepen
 • - ontbijt, lunch en diner inbegrepen
 • - bier en frisdrank inbegrepen (bier max 3 per dag)
 • - mooie hengels en molens te winnen van Cinnetic
 • - super gezellige week met kleine groep

Minimaal 8 en maximaal 11 deelnemers

De prijs voor deze reis bedraagt bij:

 • 8 deelnemers : 595,- euro pp
 • 9 deelnemers : 545,- euro pp
 • 10 deelnemers : 515,- euro pp
 • 11 deelnemers : 495,- euro pp

Bijkomende kosten: Eigen vervoer naar Denemarken, kosten veerboot Puttgarden - Rodby en terug, boekingskosten 25,- euro en reisgarantie 15,- euro per boeking

Kijk hier voor alle details: https://www.visreis.nl/cinnetic-zeeforel-cup-2020

EN WEES ER OP TIJD BIJ WANT DE EERSTE ZES PLAATSEN ZIJN AL VERGEVEN EN VOL IS VOL!

Speciale aanbieding Halle in Zweden.

Voor de maanden september, oktober en november 2020 bieden we maar liefst 20 % korting op de woningen en boten op de toplocatie HALLE in Zweden op het hoogseizoen tarief. Deze aanbieding is geldig voor nieuwe boekingen.

Op slechts drie en een half uur van Göteborg en 2 uur van Oslo tegen de Noorse grens liggen midden in de schitterende en ongerepte natuur van de regio Varmland de meren ‘Ränken’ en ‘Hugn‘ die met elkaar verbonden zijn en een zeer goede visserij op grote snoek bieden. Het is niet alleen de snoek maar ook snoekbaars en baars die een grote aantrekkingskracht hebben op de vissers die er al eens geweest zijn!

Want als je hier eenmaal geweest bent kom je in de meeste gevallen zeker nog een keer terug. De combinatie van ongerepte natuur, topvisserij en prima authentiek verblijf maken dit een zeer memorabele locatie voor de alle gasten. Dit is de wereld van het (gelukkig nog niet zo bekende) Halle Fishing Camp.

Daar schuilt ook meteen de kracht van deze locatie. Grote meren en slechts 1 viscamp met maximaal 8 boten. Beter wordt het niet! Kijk hier voor alle details https://www.visreis.nl/halle-zweden.

Voorbeeld:

4 personen in woning 6 + 2 boten met 6 PK is normaal gesproken 1480,- euro. Met de 20 % korting komt de totale prijs nu uit op 1184,- euro en dat is bijna 300 euro (!) korting. Wie wil dat nu niet?

Stuur dus snel een mail naar info@visreis.nl met de vermelding “Halle aanbieding” en check of de door jou gewenste week nog vrij is. Wees er snel bij want OP = OP.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
*** VIDEO *** Veranderen van vistechniek.
Willem Moorman -
image description
HART MAIO KAAP VERDIE FESTIVAL 2022
Willem Moorman -