Zeebaarsgids(en)

Zeebaarsgids(en)

Zeebaarsvissen is hot en dat is logisch want zeebaars is een spectaculaire, soms mysterieuze sportvis die zich vaak moeilijk laat vangen!

Neem nu bijvoorbeeld alleen al de kunstaassoorten waarmee je vist; zo vang je ze een jaar lang vrijwel uitsluitend op de X-Rap Walk terwijl ze het andere jaar eigenlijk alleen op een Sub-Walk, een diepduikende plug of een shad te vangen zijn.


Genieten van prachtvisserij.

Kortom allemaal facetten die de zeebaarsvisserij zeer aantrekkelijk maken. Na het uitbrengen van onze tweede zeebaarsfilm werden we regelmatig benaderd door mensen die ook graag eens een zeebaarsje wilden vangen. Mede daarom heb ik besloten om als visgids te gaan werken. Een dag lekker vissen op zeebaars waarbij alles nauwkeurig zal worden uitgelegd.

Eigen materiaal meebrengen is geen must want (Shimano) hengels, molens en alle soorten kunstaas staan geheel kosteloos kant en klaar voor je aan boord. Omdat ik me voor 100% wil kunnen concentreren op één persoon, heb ik besloten niet meer dan één persoon mee te nemen!

Als boot gebruiken we de Orca 500, een fijne, goed te hanteren boot voorzien van alle gemakken. Zo zijn de boten uitgerust met een marifoon en de modernste Lowrance apparatuur en voldoen aan de regels van het vaarreglement. Het kunstaas dat we gebruiken bestaat o.a. uit Rapala-pluggen, zelfgeknoopte jigheads en shads. Alles is volop voorradig en bij de prijs inbegrepen.


Fijne, goed te hanteren boot….


.... met alle nodige apparatuur aan boord.

Omdat we sinds kort vanuit een haven varen kunnen we vrijwel iedere dag vissen. Ik schrijf bewust “we” omdat mijn vismaat Marcel op zijn vrije dagen ook inzetbaar is. Dat betekent dat we dan beiden een visser mee kunnen nemen om ze wegwijs te maken in de wereld van de spectaculaire zeebaarsvisserij.

Ondanks het feit dat we je op één van de beste zeebaarsstekken van Nederland zullen brengen, kunnen we helaas geen vangstgarantie geven maar wel degelijk een leuke, leerzame dag waar je zeker véél van op zal steken.


Ook vismaat Marcel zal op beschikbare dagen gidsen.

Het zeebaarsseizoen start pakweg rond half mei en we vissen net zo lang door tot de zeebaars weer richting het zuiden trekt.

Ben je geïnteresseerd en wil ook jij eens een kans maken om een echt grote zeebaars te vangen? Neem dan even contact met me op.


Strakke lijnen, Joop.

- naar het overzicht visgidsen -

 

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Zicht op zeebaars: Wat een drama voorjaar!
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: Weerzien
Willem Moorman -
image description
Producten nu online te bestellen
Willem Moorman -